“Γέρασε σαν καλό κρασί!”: Οι φακοί της κάμερας απαθανάτισαν την 60χρονη Foster χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα

Οι θαυμαστές δεν ήταν έτοιμοι να δουν την 60χρονη Foster χωρίς μακιγιάζ! 😦😯 Οι νέες φωτογραφίες της Jodie Foster χωρίς φίλτρα είχαν ως αποτέλεσμα ανάμεικτες αντιδράσεις! 😮🙄

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η Jodie Foster έχει ήδη κλείσει τα 60 της χρόνια. Δεν έχει περάσει μια φορά που η εξαιρετική ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αποδέχεται πλήρως την ηλικία της και δεν προσπαθεί καν να κάνει κάτι ενάντια στη γήρανση. Υποστηρίζει ότι αυτό της φέρνει την ελευθερία της.

Σε αντίθεση με πολλούς από τους συμπρωταγωνιστές της, εκείνη δεν κάνει καν προσπάθεια να δείχνει νεότερη και να κρύψει τα γκρίζα μαλλιά της, τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία και τις ατέλειές της. Είναι απλώς περήφανη για την ηλικία της.

Οι νέες φωτογραφίες της εξαιρετικής ηθοποιού χωρίς φίλτρα και ρετούς έγιναν γρήγορα θέμα συζήτησης.

“Κανείς δεν γίνεται νεότερος! Αφήστε τη γυναίκα να ζήσει τη ζωή της!”, “Όπως κι εμείς, οι απλοί άνθρωποι, έχει το απόλυτο δικαίωμα να γερνάει και να αλλάζει!”.

“Θα είναι πάντα η μόνη ηθοποιός που θα λατρεύω!”, “Δεν θα σταματήσω ποτέ να τη θαυμάζω!”, “Δεν είναι υποχρεωμένη να ανταποκρίνεται σε όλα σας τα πρότυπα!”.

“Δεν είναι τίποτα άλλο από καθαρή ευχαρίστηση να την κοιτάζεις!”, “Δεν είναι περίεργο που έκλεψε πολλές καρδιές τότε!”, “Ανεξάρτητα από την ηλικία, μια γυναίκα πρέπει να φροντίζει τον εαυτό της!”.

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας!

Like this post? Please share to your friends: