«Γενετικά ευλογημένη» η Σάλμα Χάγιεκ έδειξε τη μητέρα της και ανατίναξε το δίκτυο

Προσπαθήστε να μην ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά όταν δείτε τη μητέρα της Χάγιεκ! ❤️‍🔥🤤Η ηθοποιός μοιράστηκε κοινές φωτογραφίες και τώρα βλέπουμε ποιανού τα γονίδια έκαναν δουλειά! 😏🤌ΗDiana Jimenez έχει γεράσει σαν το κρασί και μοιάζει σαν αδερφή δίπλα στην κόρη της! 🤫 Δείτε το άρθρο για περισσότερα!👇

Ξέρεις ποια είναι η Diana Jimenez Medina; Είναι πρώην τραγουδίστρια της όπερας, αλλά είναι περισσότερο αναγνωρισμένη ως η μητέρα μιας από τις πιο εμβληματικές Μεξικανές ηθοποιούς. Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι ο κόσμος αγαπά τη Σ. Χάγιεκ όχι μόνο για το μεγάλο ταλέντο και τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και για το χάρισμα και την απίστευτη ομορφιά της.

Όταν κάποιος βλέπει τη μητέρα της, γίνεται πλέον ξεκάθαρο ποιανού τα γονίδια έκαναν το καλύτερο δυνατό. Η εξαιρετική 56χρονη σταρ του κινηματογράφου, η οποία έχει μείνει περισσότερο στην ιστορία για την ερμηνεία της στις ταινίες «Αιωνόβιοι», «House of Gucci» και «Frida», έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ζεστές κοινές φωτογραφίες με τη μητέρα της.

Η Σάλμα μοιράστηκε ένα αποκλειστικό στιγμιότυπο με τη μητέρα και τη θεία της. Το να πούμε ότι η Νταϊάνα δεν έδειχνε στην ηλικία της δεν είναι τίποτα να πούμε. Ακόμη και χωρίς μακιγιάζ και ιδιαίτερο χτένισμα, έδειχνε αβίαστα εντυπωσιακή.

Like this post? Please share to your friends: