«Γενετικά ευλογημένο!» Έτσι μοιάζουν τα παιδιά του Ryan Gosling και της Eva Mendes

Μοιράζονται δύο παιδιά τα οποία καλωσόρισαν στο 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ και στο 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣! 😮😍Για πολλά χρόνια ο ηθοποιός και η σύζυγός του έκρυβαν τα παιδιά τους! 🤫 Τον τελευταίο καιρό όμως, οι παπαράτσι είχαν την τύχη να κινηματογραφήσουν τα πρόσωπά τους και μπορείτε να τα δείτε κι εσείς σε αυτό το άρθρο! 👇

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την E. Mendes η οποία πρόσφατα γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της. Τι αξιοσημείωτο ορόσημο! Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει δύο κοινά παιδιά τα οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια.

Μετά την ιδιότητα του «εργένη» στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είχε ειδύλλια με την S. Bullock και την R. McAdams. Είχε επίσης πολλές σύντομες σχέσεις στο πλατό, αλλά όλα άλλαξαν ριζικά μετά τη γνωριμία του με την E. Mendes. Το πάθος και η χημεία μεταξύ τους πέρασε ομαλά σε κάτι ώριμο και καλωσόρισαν δύο κόρες.

Το ενδιαφέρον είναι ότι τα ονόματα των κοριτσιών τους είναι Esmeralda και Amanda. Η πρώτη είναι εμπνευσμένη από τον αγαπημένο χαρακτήρα του ηθοποιού από το μυθιστόρημα του V. Hugo, ενώ το Amanda ήταν το όνομα της γιαγιάς της Eva. Το να τις εντοπίσεις δημοσίως είναι μάλλον σπάνιο φαινόμενο.

Ο Gosling δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να δείξει δημόσια την ευγνωμοσύνη και την απέραντη αγάπη του για τα παιδιά του. Κάνει ό,τι μπορεί για να βρίσκει αρκετό χρόνο για να τον περνάει μαζί τους εκτός από τη δουλειά του. Εύχεται τα παιδικά τους χρόνια να διαρκούσαν περισσότερο και να μπορούσε να τα απολαμβάνει ακόμα λίγο.

Like this post? Please share to your friends: