«Γενετικά ευλογημένο!» Έτσι μοιάζουν τα παιδιά του Μάικλ Ντάγκλας και της Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς

Στο 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ και στο 2️⃣0️⃣0️⃣3️⃣ καλωσόρισαν τα παιδιά τους! 😮😍Dπαρά τη δυσπιστία των άλλων, το ζευγάρι παντρεύτηκε και δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια! 😉👌Πέρασαν χρόνια και τα παιδιά τους έχουν ήδη μεγαλώσει! ⏳Ο Dylan και η Carys είναι έτοιμοι να κλέψουν τις καρδιές των οποίων τις νέες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι αυτοί οι δύο τελικά θα τα κατάφερναν και θα γίνονταν οικογένεια. Το όλο θέμα είναι ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους έκανε τους ανθρώπους να αμφιβάλλουν για τα ειλικρινή συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον. Ωστόσο, κατέρριψαν όλες τις θεωρίες και έγιναν ένα από τα πιο υποδειγματικά ζευγάρια της βιομηχανίας.

Κάποιοι μάλιστα ήταν κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι η όμορφη Κάθριν θα έβρισκε σύντομα έναν νεότερο και θα άφηνε τον Ντάγκλας, όμως αυτό δεν συνέβη. Ο γάμος τους κρατάει ήδη 24 χρόνια και καλωσόρισαν δύο αξιολάτρευτα παιδιά που έχουν ήδη μεγαλώσει.

Το 2000 καλωσόρισαν τον γιο τους Dylan και το 2003 η Carys ήρθε στον κόσμο αυτό μεγαλώνοντας την όμορφη οικογένειά τους. Νέες φωτογραφίες των κληρονόμων τους έκαναν την εμφάνισή τους στο δίκτυο και ιδού! Είναι περιττό να πούμε ότι κληρονόμησαν τα υπέροχα γονίδια των γονιών τους.

«Κέρδισαν τη γενετική λοταρία», «Έχουν τα καλύτερα γονίδια όλων των εποχών», «Κάποιος, παρακαλώ, να με βοηθήσει να πάρω τα μάτια μου από αυτές τις ομορφιές!», «Η Carys είναι το μίνι αντίγραφο της Catherine».

Like this post? Please share to your friends: