«Γενετικά ευλογημένο!» Αυτή είναι η ομορφιά που έχει γίνει η μικρότερη βιολογική κόρη του Πιτ και της Τζολί

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τη Shiloh, αλλά καλύτερα να κάτσετε κάτω πριν δείτε τη Vivienne! 😉🧐 Είναι η μικρότερη κόρη των σταρ του «Mr. and Mrs. Smith» και έχει ήδη γίνει 1️⃣5️⃣! 😍😮Το κορίτσι που παραμένει στη σκιά αξίζει την ιδιαίτερη προσοχή μας! 💥 Δείτε ποιανού τα γονίδια κληρονόμησε σε αυτό το άρθρο! 👇

Ενώ όλος ο κόσμος συνεχίζει να παρακολουθεί ενεργά τη ζωή και την εμφάνιση της Shiloh Jolie-Pitt ως τη μεγαλύτερη βιολογική κόρη του πιο εμβληματικού ζευγαριού του Hollywood, η άλλη κόρη τους αξίζει και αυτή την ιδιαίτερη προσοχή μας. Η Shiloh έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην υποκριτική, το χορό και βρίσκεται στο προσκήνιο τις περισσότερες φορές, ενώ η Vivienne παραμένει ακόμα στη σκιά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Shiloh είναι το τέλειο αντίγραφο των γονιών της, ενώ τα άλλα παιδιά δεν είναι τόσο δημοφιλή και συζητημένα. Ειδικά η πρόσφατη αλλαγή της εικόνας της με το τολμηρό buzz cut και το αγορίστικο στυλ της άφησε τη Shiloh να κλέψει την παράσταση, ενώ η Vivienne είναι εκείνη που πιστεύεται ότι θα ξεπεράσει ακόμα και τη μητέρα της στο άμεσο μέλλον.

Πρόσφατα, έκανε σπάνια εμφάνιση μαζί με την όμορφη οικογένειά της στο κόκκινο χαλί για να γιορτάσουν την επιτυχία της παράστασης «The Outsiders» του Broadway, η οποία είναι υποψήφια για 12 βραβεία Tony. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η Vivienne δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το θέατρο και ό,τι σχετίζεται με αυτό.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, έχει κληρονομήσει αυτό το χαρακτηριστικό από τη γιαγιά της, το όνομα της οποίας της δόθηκε. Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι είναι φωτοτυπία της μητέρας της. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και τα γονίδια της ηθοποιού έκαναν τη δουλειά τους.

Like this post? Please share to your friends: