«Γεννημένη για το μόντελινγκ!» Οι κόρες της Kidman και του Urban κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Στο 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣ παντρεύτηκαν και η χολιγουντιανή ηθοποιός έγινε μητέρα δύο κοριτσιών! 👩‍👧‍👧😇 Πέρασαν πολλά χρόνια και τα κοριτσάκια είναι ήδη 1️⃣3️⃣ και 1️⃣5️⃣ ετών πλέον! 🤫🧐 Η Faith και η Sunday έχουν μεγαλώσει αρκετά για να κλέψουν τις καρδιές όλων! 😉💘Δείτε την πρόσφατη έξοδό τους σε αυτό το άρθρο! 👇

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η εμβληματική ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει μια μάλλον τεταμένη σχέση με τα υιοθετημένα παιδιά της. Το όλο θέμα είναι ότι δεν της πήρε πολύ καιρό μετά το διαζύγιο από τον Cruise για να τα ξεχάσει και να πάρει ελάχιστα μέρος στην ανατροφή τους. Να θυμίσουμε ότι οι πρώην σύζυγοι υιοθέτησαν δύο παιδιά όντας ανίκανοι να αποκτήσουν παιδιά με φυσικό τρόπο.

Αργότερα, ο ηθοποιός του «Top Gun» παντρεύτηκε τον Κ. Χολμς, ενώ η Αυστραλή ηθοποιός βρήκε τον έρωτα με τον Κ. Ουρμπάν. Πρόσφατα, έκανε την εμφάνισή της στην τελετή απονομής του AFI Life Achievement Award μαζί με την οικογένειά της. Η έξοδός της ήταν αξιοσημείωτη, καθώς έφερε μαζί της και τις δύο κόρες της.

Τώρα, το κοινό είχε μια μεγάλη ευκαιρία να δει πώς έχουν αλλάξει οι μικρές. Η Sunday Rose Urban γεννήθηκε στο Νάσβιλ το 2008 και ενδιαφέρεται για τη σκηνοθεσία, ενώ η Faith γεννήθηκε το 2010. Το ενδιαφέρον είναι ότι την ονόμασαν έτσι, καθώς δεν εγκατέλειψαν ποτέ το ενδεχόμενο να αποκτήσουν άλλο ένα παιδί μαζί.

Like this post? Please share to your friends: