«Γεννημένη για το μόντελινγκ!» Kidman και Urban κάνουν την εμφάνισή τους με τα παιδιά τους στο κόκκινο χαλί

Παντρεύτηκαν στο 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣! 😮😍Αν και δεν έχουν κοινά βιολογικά παιδιά, η ηθοποιός αντιμετωπίζει τις δύο κόρες του συζύγου της σαν δικές της! 🫠👏Ηunday και η Faith έχουν ήδη μεγαλώσει και έχουν γίνει πραγματικές καλλονές των οποίων τις πρόσφατες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Η σπάνια εμφάνιση του K. Urban και της N. Kidman στην τελετή απονομής του Life Achievement Award αξίζει την ιδιαίτερη προσοχή μας. Οι σύζυγοι του Χόλιγουντ εμφανίστηκαν μαζί με τις σπάνια εμφανιζόμενες κληρονόμους τους. Η επιλογή της εμβληματικής ηθοποιού έπεσε σε ένα πανέμορφο φόρεμα Balenciaga που της χάρισε ακόμα περισσότερη κομψότητα και τόνισε την het θηλυκότητα.

Όσον αφορά τον Urban, εμφανίστηκε με μαύρο σμόκιν με λευκό πουκάμισο και ασορτί γραβάτα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Sunday και η Faith είναι ήδη 15 και 13 ετών αντίστοιχα. Η Sunday ήταν αυτή που φορούσε ένα στράπλες λευκό φλοράλ φόρεμα, ενώ η Faith εμφανίστηκε με ένα κοραλί σύνολο.

Η αδελφή της Kidman και η ανιψιά της ήταν επίσης παρούσες. Τόσο η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί όσο και ο αχώριστος δεσμός τους απέσπασαν υψηλούς επαίνους και θαυμασμό. Άφησαν βαθιά εντύπωση και απέσπασαν κυρίως θετικά σχόλια.

Like this post? Please share to your friends: