“Για την αδιάγνωστη δυσλεξία και τις σιωπηλές μάχες!” Ο Χένρι Γουίνκλερ ανοίγεται για την τραυματική παιδική του ηλικία και τα κόμπλεξ του

Η οικογένειά του τον αποκαλούσε “χαζό σκυλί”, αλλά μεγάλωσε και έγινε θρύλος! 😮💪Πολλοί τον θυμούνται ως Fonzie στο “Happy Days”, αλλά λίγοι γνωρίζουν την πορεία που πέρασε! 🧐😱 Ο Winkler γίνεται ειλικρινής για τα δύσκολα πρώτα χρόνια και τις ανασφάλειές του! 🤫💔Για λεπτομέρειες – δείτε το άρθρο! 👇

Πολλοί τηλεθεατές τον θυμούνται ακόμα ως Fonzie στο “Happy Days”, αλλά εξακολουθούν να αγνοούν όλα τα ανείπωτα κομμάτια της παιδικής ηλικίας και της πορείας του θρυλικού σταρ προς το αστέρι. Λίγοι γνωρίζουν ότι γεννήθηκε από γονείς μετανάστες.

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι οι γονείς του συνήθιζαν να τον αποκαλούν “χαζό σκυλί” που ήταν τεμπέλης και δεν μπορούσε να διαβάσει σωστά. Το όλο θέμα είναι ότι είχε μη διαγνωσμένη δυσλεξία. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να επιδιώξει τη σωστή εκπαίδευση και τους στόχους της ζωής του.

Για πρώτη φορά ανέδειξε το ταλέντο του κατά τη διάρκεια ενός αυτοσχέδιου μονολόγου του Σαίξπηρ, ο οποίος σηματοδότησε την πρώτη του επιτυχία. Ακόμη και κατά τη διάρκεια του ρόλου της Fonzie, τα ίχνη της δυσλεξίας εξακολουθούσαν να τον επηρεάζουν.

Ο Winkler θεωρεί τη δυσλεξία “μια σιωπηλή μάχη” που έχει επιβαρύνει την ποιότητα της ζωής του. Είχε δυσκολίες με την απομνημόνευση και το διάβασμα οι οποίες δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες και στο πλατό. Ο Χένρι δεν μπορούσε να απομνημονεύσει σωστά το σενάριο.

Ωστόσο, το ταλέντο του ήταν τόσο μεγάλο και η αποφασιστικότητά του τόσο μεγάλη που κατάφερε να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο πανύψηλους και επιδραστικούς αστέρες του αμερικανικού κινηματογράφου.

Like this post? Please share to your friends: