“Για το μελάνωμα και τη μοναχική της ζωή!” Αυτό συνέβη στη Γαλλίδα ηθοποιό Michele Mercier

Πίσω στο 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s όλοι ήταν ερωτευμένοι με τη Michele Mercier, την οποία μπορεί να θυμάστε ως Angelique! 😍💘 Ο κόσμος την αποκαλούσε “η επιτομή της ομορφιάς”, ωστόσο έχουν περάσει ήδη 6️⃣ δεκαετίες, οπότε κρατήστε την αναπνοή σας πριν μάθετε πώς ζει και πώς είναι τώρα σε αυτό το άρθρο! 👇

Ήταν πίσω στη δεκαετία του 1960 όταν η εμβληματική ηθοποιός κόσμησε τις οθόνες μας με το ρόλο της ως Angelique. Ο χαρακτήρας γοήτευσε γρήγορα εκατομμύρια ανθρώπους, καθώς και έφερε την καριέρα της Mercier σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Το ιστορικό ρομάντζο ήταν πραγματικά μια επιτυχία.

Έχουν περάσει περίπου 6 δεκαετίες από την κυκλοφορία του και ο κόσμος αναρωτιέται πώς είναι τώρα. Έχει γίνει γνωστό ότι η άλλοτε διάσημη και εξαιρετική ηθοποιός ζει απομονωμένη στη Νότια Γαλλία και υποφέρει από τη μοναξιά.

Πριν από αρκετό χρόνο διαγνώστηκε με μελάνωμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Αν και δεν παραπονιέται πλέον για την κατάσταση της υγείας της, αξιόπιστες πηγές υποστηρίζουν ότι η Mercier δύσκολα τα βγάζει πέρα έχοντας οικογένεια.

Παλαιότερα είχε παραδεχτεί ότι δεν ήθελε σύζυγο και παιδιά όντας κάτι παραπάνω από σίγουρη ότι είχε αρκετό χρόνο. Ωστόσο, τώρα είναι πολύ αργά και δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να αποδεχτεί τη μοίρα της.

“Ο χρόνος δεν χαρίζεται σε κανέναν”, “Η καρδιά μου μόλις ράγισε”, “Της άξιζε μια καλύτερη ζωή!”, “Δεν υπάρχουν καλά νέα…”.

Like this post? Please share to your friends: