Γκριζομάλλης ηλικιωμένος: ο 73χρονος διάσημος Ρίτσαρντ Γκιρ με τη νεαρή σύζυγό του βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Ο Gere εμφανίστηκε πρόσφατα με την τρίτη σύζυγό του, η οποία είναι 30 χρόνια νεότερη από τον ηθοποιό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Richard Gere παντρεύτηκε τρεις φορές και ο τρίτος του γάμος είναι με μια γυναίκα που ονομάζεται Alejandra Silva, η οποία είναι 30 χρόνια νεότερη από τον διάσημο ηθοποιό. Είναι η κληρονόμος του αντιπροέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης και, χωρίς αμφιβολία, μια υπέροχη και υπέροχη γυναίκα.

Πριν γνωρίσει τον ταλαντούχο ηθοποιό, η Σίλβα ζούσε με διατροφή από τον εκατομμυριούχο σύζυγό της. Όχι για πρώτη φορά, ο Gere παραδέχτηκε ότι η αγαπημένη του σύζυγος είναι πράγματι μια ελκυστική και εντυπωσιακή γυναίκα. Σύμφωνα με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, η Alejandra είναι η ενσάρκωση της γυναικείας ομορφιάς και χάρης.

Η γυναίκα ισχυρίζεται συχνά ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ρίτσαρντ και πρόσφατα οι ερωτευμένοι σύζυγοι εμφανίστηκαν μαζί δημοσίως, γεγονός που προκάλεσε θύελλα συζητήσεων στο δίκτυο.

Αυτή τη στιγμή, ο Ριχάρδος είναι ήδη 73 ετών και η διαφορά ηλικίας τους είναι πιο ευδιάκριτη. Ο όμορφος και ελκυστικός άνδρας είχε ήδη μετατραπεί σε έναν γκριζομάλλη ηλικιωμένο άνδρα, αλλά το ειλικρινές και γλυκό χαμόγελό του δεν εξαφανίστηκε.

Μοιραστείτε τη γνώμη σας!

Like this post? Please share to your friends: