“Δέρμα από φλούδα πορτοκαλιού και ρυτιδιασμένα γόνατα!”: Το ημίγυμνο σώμα της 77χρονης Goldie Hawn προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις

Η Goldie Hawn ξέχασε πόσο χρονών είναι και εμφανίστηκε με κορμάκι! 😱😳 Η εμφανώς γερασμένη εμφάνισή της αποτέλεσε απογοήτευση για τους θαυμαστές της! 😧😡

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Goldie Hawn είναι ήδη 77 ετών. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της με αυτό το κορμάκι στην παραλία απογοήτευσε κάποιους από τους πιστούς θαυμαστές και υποστηρικτές της. Ο κόσμος δεν περίμενε να δει το ρυτιδιασμένο της δέρμα και την απώλεια της ελαστικότητάς της.

Το γεγονός ότι επιδείκνυε με υπερηφάνεια το ημίγυμνο σώμα της μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους έκανε γρήγορα θραύση. Ο κόσμος ισχυριζόταν συνεχώς ότι ήταν πολύ μεγάλη για τέτοια ρούχα.

Οι θαυμαστές της διάσημης ηθοποιού έσπευσαν να την προστατεύσουν εξηγώντας ότι ως 77χρονη γυναίκα έδειχνε απλά φανταστική.

“Δέρμα με φλούδα πορτοκαλιού και πολυάριθμες ρυτίδες!”, “Μακάρι να μην είναι όλες οι 77χρονες τόσο ωραίες!”, “Τι προσπαθεί να επιδείξει; Τι ντροπή!”, “Οι γυναίκες της ηλικίας σας απολαμβάνουν τον χρόνο τους γύρω από τα εγγόνια τους!”.

Like this post? Please share to your friends: