“Δέρμα με φλούδα πορτοκαλιού και αμέτρητες ρυτίδες!”: Η εκτός οθόνης εμφάνιση της Σάρον Στόουν άφησε τους πάντες άφωνους

Οι οπαδοί δεν περίμεναν να το δουν αυτό! Η ηθοποιός Σάρον Στόουν στα 66 της χρόνια έδειξε από κοντά το αμακιγιάριστο πρόσωπό της και δεν άφησε κανέναν να μείνει αδιάφορος!👀😲

Ο κόσμος συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι αυτή η ντίβα του Χόλιγουντ δεν έχει ακόμα σκοπό να γεράσει. Με την ενέργεια και το χάρισμά της, εξακολουθεί να γοητεύει εκατομμύρια ανθρώπους ως μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της βιομηχανίας. Ωστόσο, δεν έχουν δει όλοι το πρόσωπό της από κοντά.

Οι “ειλικρινείς” φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της έγιναν αμέσως θέμα συζήτησης. Έδειξε τον εαυτό της χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα. Οι θαυμαστές παρατήρησαν ακόμη και τα γκρίζα μαλλιά της και έσπευσαν να το σχολιάσουν.

“Άφησε τον εαυτό της ελεύθερο!”, “Ήρθε η ώρα να πάει σε αισθητικό!”, “Μια συνηθισμένη γιαγιά με γκρίζα μαλλιά και αμέτρητες ρυτίδες”, “Πόση ώρα κοιμήθηκα; Αυτή είναι όντως αυτή;”.

“Ζηλεύω σιωπηλά!”, “Αν γερνάει, τότε μόνο με αυτόν τον τρόπο”, “Τίποτα στη γη, ούτε η ηλικία και τα χρόνια, δεν μπορούν να καταστρέψουν την ομορφιά της!”, “Αυτό σημαίνει να γερνάς σαν το κρασί!”.

Like this post? Please share to your friends: