“Δεν έπρεπε να καταστραφεί!” Ιδού πώς έμοιαζε ο ζωντανός Κεν, Ροντρίγκο Άλβες, πριν από τις πλαστικές επεμβάσεις

“Περισσότερο μοιάζει με τον Κεν πριν από το πλαστικό! “💖🤦🏻‍♀️Rodrigo ξόδεψε 1 εκατομμύριο δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει ένας ζωντανός Κεν💵💉Αλλά η αρχειακή φωτογραφία του τον έκανε να ορκιστεί να σταματήσει να μπαίνει κάτω από το knife👨🏻‍⚕️🔪Όλος ο κόσμος ξαφνιάστηκε, ήταν ένας μάτσο στα νιάτα του, βλέπε here👇🏼

Rodrigo Alves, ένας από εκείνους τους ανθρώπους που προσπαθούσαν να αποκτήσουν τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου. Έτσι αποφάσισε να γίνει το τέλειο παράδειγμα ομορφιάς και να μοιάσει στον Κεν. Για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, υποβλήθηκε σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του Rodrigo εγείρουν κάποια ερωτήματα, καθώς δεν είναι σαφές τι προκάλεσε αυτές τις μεταμορφώσεις. Στις παλιές του φωτογραφίες βλέπουμε ότι ήταν ένας αρκετά όμορφος και ελκυστικός άνδρας.

Προσπαθώντας να μιμηθεί την εικόνα του “Κεν”, ο Ροντρίγκο δεν έγινε το όνειρο των κοριτσιών, αλλά έγινε αφορμή για συζητήσεις και κριτική. Πρόσφατα έκανε άλλη μια δραστική αλλαγή και το πρόβλημα έγινε πολύ πιο σοβαρό.

Ο Ροντρίγκο υπέστη δραστικές αλλαγές και τώρα μοιάζει με ζωντανή Μπάρμπι, γεγονός που έχει προκαλέσει περαιτέρω σύγχυση στους χρήστες του Διαδικτύου. Τι μπορείτε να πείτε για την εμφάνισή του πριν από τις επεμβάσεις; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στην ενότητα των σχολίων.

Like this post? Please share to your friends: