“Δεν απορώ που ο Τζέιμς Μποντ την ερωτεύτηκε!” Πολύ δεν έχουν δει όλοι πώς έμοιαζε η σύζυγος του ηθοποιού πριν

“Δεν απορώ που ο Τζέιμς Μποντ την ερωτεύτηκε!” Πολύ δεν έχουν δει όλοι πώς έμοιαζε η σύζυγος του ηθοποιού πριν
Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την παχυσαρκία της, αλλά την έχετε δει στα νιάτα της; 🤔🧐Μετά τις φωτογραφίες αρχείου της Keeley Shy οι θαυμαστές συνειδητοποιούν γιατί έγινε η μεγαλύτερη αγάπη του Brosnan! 🫢😍Δείτε πώς εμφανιζόταν τη δεκαετία του 1990 σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Ο Pierce Brosnan είναι ένας από τους παγκοσμίου φήμης και εξέχοντες ηθοποιούς, η καριέρα του οποίου έφτασε σε εντελώς νέο επίπεδο μετά τον θρυλικό του ρόλο ως James Bond. Απέναντι στην ομορφιά και το ελκυστικό του σώμα κανένας δεν θα μπορούσε να μείνει αδιάφορος.

Αν και εκατομμύρια κορίτσια τον ονειρεύονταν, η καρδιά του εμβληματικού σταρ του κινηματογράφου ανήκε σε μία γυναίκα, η σημερινή εμφάνιση της οποίας συζητείται ενεργά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μακράν δεν έχουν δει όλοι τον τρόπο με τον οποίο εμφανιζόταν στα νιάτα της.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε το 1994 και το 2001 το ζευγάρι έγινε επίσημα αχώριστο. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και δεν έχει άλλα σχέδια. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια γάμου, κοιτάζουν ο ένας τον άλλον με αγάπη.

Μόλις οι φωτογραφίες αρχείου της Keeley κυκλοφόρησαν στο δίκτυο, ο κόσμος μπορούσε πλέον να καταλάβει γιατί ο ηθοποιός την ερωτεύτηκε παράφορα. Κοιτάξτε την και μοιραστείτε μαζί μας αν τη βρίσκετε ελκυστική ή όχι.

Like this post? Please share to your friends: