“Δεν είναι πια η ίδια!” Ιδού πώς είναι τώρα η κάποτε απίστευτα όμορφη Tyra Banks

“Μισό φαλακρό κεφάλι και βλέμμα ζητιάνου!”😖Οι θαυμαστές τρομοκρατήθηκαν όταν είδαν μια εντελώς αλλαγμένη Τάιρα σε φωτογραφίες παπαράτσι🥴😨Τίποτα δεν απέμεινε από το τέλειο supermodel, να πειστείτε εδώ👇👇👇👇

Η Tyra Banks πάντα γοήτευε όλο τον κόσμο με τη μοναδική ομορφιά της. Πρόσφατα, όμως, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που τράβηξαν παπαράτσι και απογοήτευσαν τους θαυμαστές της. Στις φωτογραφίες, ένα από τα πιο επιθυμητά supermodels της δεκαετίας του 1990 και του 2000 έμοιαζε αγνώριστη.

Οι παπαράτσι εντόπισαν το μοντέλο στους δρόμους του Λος Άντζελες και την απαθανάτισαν αμέσως. Οι φωτογραφίες κατέληξαν στα κοινωνικά δίκτυα και τρόμαξαν όλους τους θαυμαστές της. Προφανώς, η σταρ δεν δίνει πλέον σημασία στην εμφάνισή της.

Η ίδια η Μπανκς είπε στους θαυμαστές της ότι είναι μισογκρεμισμένη, γεγονός που ενόχλησε τους πιστούς θαυμαστές της. “Πόσο έχει αλλάξει;”, “Ένα εντελώς διαφορετικό άτομο!”, “Η Tyra δεν είναι πια η ίδια”, “Τι της συμβαίνει;”,

“Πρέπει να χάσεις βάρος και να συνέλθεις!”, “Δεν πιστεύω ότι αυτή η γυναίκα είναι το αγαπημένο μας μοντέλο!”, έγραψαν οι θαυμαστές της. Τι γνώμη έχετε για την εμφάνιση της Τάιρα; Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα των σχολίων.

Like this post? Please share to your friends: