“Δεν είναι πια η ίδια Pretty Woman!”: Τζούλια Ρόμπερτς μοιράστηκε “ειλικρινείς” φωτογραφίες και εξέπληξε τους θαυμαστές της

Οι θαυμαστές δύσκολα αναγνώρισαν την ηλικιωμένη Pretty Woman σε κοντινό πλάνο χωρίς μακιγιάζ👀💥

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η J. Roberts είναι ήδη 55 ετών. Είναι αρκετά δύσκολο να το συνειδητοποιήσει κανείς, αφού εξακολουθεί να δείχνει καταπληκτική και δεν έχει σκοπό να γεράσει ακόμα. Η σταρ του κινηματογράφου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός για εκείνη.

Αν και εμφανίζεται σε εκδηλώσεις και σόου μάλλον σπάνια και έχει σταματήσει να παίζει σε ταινίες, εξακολουθεί να ενθουσιάζει το κοινό της με το απίστευτο ταλέντο της, την αγέραστη ομορφιά της και το χάρισμά της.

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε όταν η Roberts έκανε μια βόλτα. Οι θαυμαστές παρατήρησαν ξεκάθαρα ότι δεν φορούσε καθόλου μακιγιάζ και έσπευσαν να κρίνουν την εμφανώς γερασμένη εμφάνισή της υποστηρίζοντας ότι δεν έδειχνε τόσο φρέσκια όσο παλιά.

“Η ηλικία έχει ήδη καταβάλει το τίμημά της!”, “Κανείς δεν γίνεται νεότερος!”, “Η αγαπημένη μας Pretty Woman είναι αγνώριστη!”, “Είναι η πιο ταλαντούχα και χαρισματική ηθοποιός που έχω γνωρίσει ποτέ!”.

Like this post? Please share to your friends: