“Δεν μοιάζει καθόλου με σταρ του Χόλιγουντ!” Οι φωτογραφίες της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην παραλία απογοήτευσαν τους θαυμαστές της

“Σαν σκελετός με μαγιό!”🩱😬Παπαράτσι απαθανάτισαν την Πάρκερ στην παραλία και προκάλεσαν αντιδράσεις με αυτές τις φωτογραφίες😖🫣Τα χρόνια την έχουν επηρεάσει, δείτε και μόνοι σας εδώ👇👇👇👇

Παρά το γεγονός ότι η δημοφιλής σειρά κυκλοφόρησε πριν από πολλά χρόνια, η εικόνα της Carrie Bradshaw εξακολουθεί να συνδέεται με την ηθοποιό Sarah Jessica Parker.

Λόγω της συμμετοχής της ηθοποιού στο θρυλικό έργο, αντιμετώπισε προβλήματα που σχετίζονται με την ηλικία. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε, δήλωσε: “Η Μπρέντα Μπράντζακς είναι η πρώτη γυναίκα που έχει κάνει την εμφάνισή της: “Πολλοί άνθρωποι λένε ότι έχω πολλές ρυτίδες, άλλοι λένε ότι είναι λίγες. Τους αρέσει να συζητούν για ανθρώπους που γερνούν και αλλάζουν με την ηλικία. Ως φυσιολογικός άνθρωπος, γερνάω και τι πρέπει να κάνω γι’ αυτό; Να σταματήσω να γερνάω;”, αναρωτήθηκε η σταρ.

Τα λόγια της έγιναν έμπνευση για πολλές γυναίκες που ήθελαν να κρύψουν με κάποιον τρόπο τις ρυτίδες και άλλες ατέλειες του δέρματος. Νέες φωτογραφίες παπαράτσι που τραβήχτηκαν στην παραλία δείχνουν ότι η Sarah δεν σκέφτεται καθόλου τις ατέλειές της.

Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν την Parker στην παραλία όπου βρισκόταν με τον σύζυγό της. Η ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο μαγιό και κέρδισε τις καρδιές πολλών θαυμαστών. “Έχει υπέροχη σιλουέτα”, “Φαίνεται αρκετά γυμνασμένη”, “Η Σάρα είναι η πιο όμορφη γυναίκα!”, αντέδρασαν οι χρήστες του διαδικτύου. Αλλά, φυσικά, ανάμεσά τους υπήρχαν και άνθρωποι που την επέκριναν.

Like this post? Please share to your friends: