“Δεν μπορεί καν να σταθεί δίπλα στην Τζολί!” Το πώς μοιάζει η κοπέλα του Πιτ προκάλεσε ερωτηματικά

Παρουσίασε τη νέα του αγάπη και προκάλεσε σάλο! 🤫😤Άξιζε πραγματικά να γίνει ο επόμενος έρωτας του χολιγουντιανού μάτσο; 🧐 Αυτή είναι που έκλεψε την καρδιά του ηθοποιού χρόνια μετά το διαζύγιό του από την σταρ του κινηματογράφου! 😮💘 Δείτε πώς είναι η εμφάνισή της σε αυτό το άρθρο! 👇

Κανείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ότι κάποτε ήταν από τα πιο θρυλικά διάσημα ζευγάρια της showbiz. Η θλιβερή είδηση του χωρισμού τους άφησε άφωνους τους υποστηρικτές και τους θαυμαστές τους. Ήταν το 2016 όταν η σταρ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Pitt.

Ο χωρισμός τους προκάλεσε αναστάτωση και σύντομα έγινε θέμα συζήτησης. Ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, εξακολουθεί να συζητείται. Ήταν μετά την είδηση ενός περιστατικού που αφορούσε τον άνδρα και τον μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού Maddow στο ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειας που η εμβληματική ηθοποιός αποφάσισε το διαζύγιο.

Οι φήμες λένε ότι αυτή τη στιγμή βγαίνει με την Ines de Ramon. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο καρδιοκατακτητής της σύστησε τα παιδιά του ή όχι. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, το ζευγάρι εξακολουθεί να βλέπει ο ένας τον άλλον και να διασκεδάζει.

Ρίξτε μια ματιά και μοιραστείτε τη γνώμη σας για τη νέα του αγάπη στα σχόλια!

Like this post? Please share to your friends: