“Δεν μπορεί καν να σταθεί δίπλα στη Μίντλετον!” Το πρόσφατο outing της Μέγκαν Μαρκλ έγινε αντικείμενο συζητήσεων

Όλο το διαδίκτυο συζητά την εμφάνιση της Μαρκλ και του πρίγκιπα στο εστιατόριο La Barbecue στο Τέξας! 🧐🤔Τα μάτια όλων δεν ήταν σε κανέναν άλλο παρά στη δούκισσα του Σάσεξ! 👀🤭 Το ντύσιμο που επέλεξε σήκωσε μερικά φρύδια! 🫡😬Δείτε πώς εμφανίστηκε η βασιλική οικογένεια σε αυτό το άρθρο! 👇

Η ζωή και η εμφάνιση της Μ. Μαρκλ δεν παύουν ποτέ να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης. Οι φωτογραφικοί φακοί έχουν απαθανατίσει τη δούκισσα του Σάσεξ να αλληλεπιδρά με ντόπιους στο Τέξας να εντοπίζεται στο δημοφιλές εστιατόριο La Barbecue. Τα στιγμιότυπα που απεικονίζουν τις Sussexes σε διάφορες περιστασιακές αλληλεπιδράσεις έγιναν viral.

Η επιλογή της δούκισσας έπεσε σε ένα σύνολο από τζιν σε συνδυασμό με ένα ιβουάρ σακάκι που δεν διέφυγε της προσοχής κανενός. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι επιλογές της στη μόδα συχνά προκαλούν τα φρύδια και οδηγούν σε ανάμεικτες αντιδράσεις.

Η επίσκεψή τους περιελάμβανε τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα που έχει ως στόχο να βοηθήσει την επανεγκατάσταση των Αφγανών γυναικών μέσω δραστηριοτήτων οικοδόμησης της κοινότητας. Η οικογένεια επισκέφθηκε επίσης το Uvalde του Τέξας και συναντήθηκε με την οικογένεια της Irma Garcia.

Εκεί, συζήτησε ευρέως για την εκπροσώπηση των γυναικών στα μέσα ενημέρωσης. Η άφιξή τους στο Βανκούβερ του Καναδά προκάλεσε επίσης αντιδράσεις και άφησε πολλά περιθώρια για συζητήσεις.

Like this post? Please share to your friends: