“Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω!” Η εμφάνιση της Kendall Jenner στην Εβδομάδα Μόδας προκάλεσε αντιδράσεις στους θαυμαστές της

“Τι τεράστια πάνα που φορούσε!”😅Εκατομμύρια άνθρωποι γέλασαν με την περίεργη στολή της Kendall Jenner, την οποία φόρεσε με υπερηφάνεια🥴🙄Τι φόρεμα, μπορείτε να δείτε στο article⬇️⬇️⬇️

Όταν η Kendall Jenner εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, όλοι έμειναν έκπληκτοι βλέποντας το μοναδικό της ντύσιμο. Προσέλκυσε την προσοχή όλων των παρευρισκομένων. Η εκδήλωση έλαβε χώρα κοντά στο παλάτι των Βερσαλλιών.

Η Kendall επέλεξε ακριβά κοσμήματα, περιδέραια και σκουλαρίκια που έπεφταν, που την έκαναν να δείχνει πιο όμορφη και ελκυστική. Έκανε τα μαλλιά της έναν τακτοποιημένο κότσο και έδειχνε κομψή.

Δεν ήταν όλοι οι θαυμαστές ενθουσιασμένοι με το ντύσιμό της. Κάποιοι μάλιστα συνέκριναν το φόρεμά της με πάνα. Οι περισσότεροι σχολιαστές έγραψαν ότι αυτή ήταν μια κακή επιλογή. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το διάσημο μοντέλο E. Ratajkowski. Επέλεξε ένα μπλουζάκι με μπούστο, φουσκωτά μανίκια και τακούνια στιλέτο και καθήλωσε το κοινό.

Η ογκώδης φούστα της ήταν φτιαγμένη από το ίδιο υλικό και έδειχνε καταπληκτική με έντονο μακιγιάζ. Αλλά η Kendal εξέπληξε περισσότερο το κοινό. Τι μπορείτε να πείτε για το σύνολο που επέλεξε; Μοιραστείτε το μαζί μας στην ενότητα των σχολίων.

Like this post? Please share to your friends: