“Δεν υπάρχουν καλά νέα!” Η τελευταία παράσταση του Σπρίνγκστιν προκαλεί ερωτήματα και όλοι λένε το ίδιο πράγμα

Οι θαυμαστές άρχισαν να προσεύχονται για τον Bruce Springsteen μετά την τελευταία του συναυλία! 🥺🙏Η εμφάνιση του θρύλου της μουσικής άφησε πολλά περιθώρια! 🥱😬Εγείρεσε κάποιες ανησυχίες και στεναχώρησε τους πάντες! 😢💔Τι συνέβη στον σταρ και γιατί όλοι ανησυχούν; 🤔Για περισσότερα – δείτε το άρθρο! 👇

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Tara Hitchcock (@taraontv)

Το πρόσφατο outing του B. Springsteen προκάλεσε ανησυχίες στους θαυμαστές του θρύλου της μουσικής, οι οποίοι άρχισαν να ανησυχούν έντονα για την εξασθενημένη και απελπισμένη εμφάνισή του. Η αναβληθείσα εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο του 2023 λόγω πεπτικού έλκους άφησε περιθώρια για έντονες συζητήσεις.

Όσον αφορά την πρόσφατη εμφάνισή του στις 19 Μαρτίου, προκάλεσε ανησυχία και πρόβλημα να γίνει το επίκεντρο της δημόσιας προσοχής. Οι απόψεις σχετικά με τη σημαντικά αλλαγμένη εμφάνισή του διέφεραν πολύ. Κάποιοι χάρηκαν που τον ξαναείδαν, ενώ οι άλλοι πήγαν πιο βαθιά.

Οι πιστοί θαυμαστές του παρατήρησαν σαφώς ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ερωτήσεις όπως αν έχει υποβληθεί σε κάποια επέμβαση “έλουζαν” τους υποστηρικτές του και σύντομα άρχισαν να προσεύχονται για εκείνον. Ο Σπρίνγκστιν ζήτησε συγγνώμη για τις αναβληθείσες συναυλίες του και παραδέχτηκε ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το στομάχι του.

Ωστόσο, μπόρεσε ηρωικά να συνεχίσει τη συναυλία, η οποία διήρκεσε, είτε το πιστεύετε είτε όχι, περίπου 5 ώρες. Το να πούμε ότι είναι ένας από τους πιο αφοσιωμένους και αφοσιωμένους αστέρες της μουσικής δεν είναι τίποτα να πούμε. Ακόμα δεν σκοπεύει να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Like this post? Please share to your friends: