«Δεν υπάρχουν καλά νέα!» Ο Keith Urban ενημερώνει για τον καρκίνο του προστάτη και αφήνει τους πάντες άφωνους

Οι καρδιές των οπαδών ράγισαν σε ένα δευτερόλεπτο! 💔😭 Μοιράστηκε τα τελευταία νέα και όλοι άρχισαν να προσεύχονται για εκείνον! 😓🙏Ο μουσικός μίλησε με ειλικρίνεια για την κατάστασή του και είναι αδύνατο να μην ξεσπάσεις σε κλάματα μετά από αυτό! 🥺Για περισσότερες πληροφορίες – δείτε το άρθρο! 👇

Μόλις πρόσφατα, ο θρυλικός σούπερ σταρ της country μουσικής εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ επιβεβαιώνοντας την είδηση ότι θα είναι ο μυστηριώδης καλεσμένος καλλιτέχνης στην πολυαναμενόμενη φιλανθρωπική εκδήλωση «It’s A Bloke Thing» luncheon στην Toowoomba.

Εντοπίστηκε μαζί με ένα πλήθος 500 ενθουσιωδών υποστηρικτών, καθένας από τους οποίους είχε συνεισφέρει 1 δολάριο για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτή την αξιοσημείωτη εκδήλωση, να προωθήσει την έρευνα για τον καρκίνο του προστάτη και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες. Αυτό το είδος καρκίνου ανησυχεί περισσότερο τον Keith, δεδομένου ότι ο πατέρας του και αρκετοί άλλοι συγγενείς του πάλεψαν με αυτόν και ο οποίος, δυστυχώς, κατέληξε να τους αφαιρέσει τη ζωή και να αφήσει για πάντα το σημάδι του θρυλικού μουσικού.

Στιγμές όπως αυτή αναδεικνύουν την ευαλωτότητα του αξιόλογου και διακεκριμένου μουσικού και, ταυτόχρονα, την ανθεκτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη θέληση να έχει τη δική του συμβολή στο θέμα που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους και χρειάζεται επειγόντως λύση.

Like this post? Please share to your friends: