“Δεν υπάρχουν καλά νέα!” Τα τελευταία νέα για την Kathy Bates άφησαν τους πάντες συντετριμμένους

Οι θαυμαστές άρχισαν να προσεύχονται απεγνωσμένα για την Kathy Bates μετά τα τελευταία νέα! 🙏😭Οι καρδιές όλων ράγισαν όταν η εμβληματική ηθοποιός έκανε μια θλιβερή ανακοίνωση! 💔🥺Διαγνώστηκε με μια χρόνια πάθηση της υγείας της και ζητάει την υποστήριξή μας! 😧😫Δείτε τι της συνέβη σε αυτό το άρθρο!👇

Δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που, τουλάχιστον, να μην έχει ακούσει για την Κ. Μπέιτς, μια παγκοσμίου φήμης και απίστευτα ταλαντούχα ηθοποιό που έχει πετύχει μεγάλα ύψη καριέρας και επιτεύγματα τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση. Οι θρυλικοί ρόλοι που ενσάρκωσε λαμπρά έφεραν την καριέρα της σε ένα νέο επίπεδο.

Να θυμίσουμε ότι μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 1970, επιδιώκοντας την καριέρα της ως ηθοποιός.

“Έχω παίξει πάντα μόνο σε ρόλους χαρακτήρων. Ήταν ένα σημαντικό ζήτημα για μένα όταν ήμουν νεότερη, επειδή ποτέ δεν θεωρούμουν αρκετά ελκυστική. Ήταν πρόκληση όχι μόνο επειδή δεν υπήρχε πολλή δουλειά αλλά και επειδή έπρεπε να αποδεχτείς πώς σε έβλεπαν οι άλλοι”.

Κανείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ότι ήταν ο ρόλος της ως Stella May στο “Come Back To The Five And Dime Jimmy Dean” για τον οποίο έλαβε επάξια υψηλούς επαίνους. Πολλοί επίσης τη θυμούνται να υποδύεται μια διαταραγμένη θαυμάστρια στην ταινία Misery, η οποία της χάρισε ένα Όσκαρ.

Ωστόσο, πολλοί δεν γνωρίζουν όλες τις πτυχές της ζωής της εξαιρετικής σταρ του κινηματογράφου. Το 2003 διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών και αργότερα με καρκίνο του μαστού. Αργότερα, μίλησε με ειλικρίνεια για τη διάγνωση του λεμφοιδήματος. Έπρεπε να φοράει μανίκια συμπίεσης, ώστε να μην πρήζονται τα χέρια της.

“Αν μπορώ να σταματήσω να βιάζομαι, να χαλαρώσω τους ώμους μου, να ισιώσω τη σπονδυλική μου στήλη, να αναπνεύσω βαθιά και να επικεντρωθώ σε κάθε μικρή στιγμή της ολοκλήρωσης μιας εργασίας, έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ικανότητά μου να ζω με LE”.

Παραδέχεται ότι η χρήση αυτών των ενδυμάτων συμπίεσης ήταν μερικές φορές επώδυνη και προκαλούσε έντονη δυσφορία. Η Bates, ωστόσο, υποστηρίζει ότι μια ασθένεια δεν πρέπει να καθορίζει το ποιος είσαι. Συνεχίζει να ασχολείται με το πάθος της και “αγνοεί” τη διάγνωση.

Like this post? Please share to your friends: