“Διαζευγμένος την τέταρτη ημέρα του γάμου”: Αυτή είναι η τέταρτη νεαρή σύζυγος του Κέιτζ

Αυτή είναι η τέταρτη σύζυγος του Κέιτζ από την οποία χώρισε λίγες μέρες μετά το γάμο 😱🧐

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, αυτός ο γνωστός και εξαιρετικά επιτυχημένος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει άριστα σε περισσότερες από εκατό ταινίες. Έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Valley Girl” που του χάρισε φήμη και το ποσό των 5.000 δολαρίων.

Βρισκόταν στην ακμή της καριέρας του τη δεκαετία του 1990 όντας περισσότερο γνωστός για τις ταινίες “Face\Off”, “Leaving Las Vegas” κ.ο.κ.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δημοτικότητα για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε ταινίες όπως “National Treasure”, “Windtalkers” και “Ghost Rider”. Ήταν ο άνθρωπος που είχε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια.

Μεταξύ των σημαντικότερων αγορών που έχει κάνει ποτέ είναι ολόκληρο το κάστρο Neidstein. Το όλο θέμα ήταν ότι έπρεπε να μοιραστεί την περιουσία του με όλες τις συζύγους του και η καθεμία από αυτές να έχει κάποιο μέρος της.

Ο αυθόρμητος γάμος του με την Ε. Κόικε προκάλεσε ερωτήματα στους διαδικτυακούς πολίτες Παραδόξως, χώρισαν την τέταρτη ημέρα του γάμου τους.

Ακολουθούν φωτογραφίες που τράβηξαν οι παπαράτσι εκείνη την εποχή. Πολλοί πιστεύουν ότι οι οικονομικές ευκαιρίες του διάσημου άνδρα οδήγησαν την κοπέλα να τον επιλέξει για σύζυγο.

Like this post? Please share to your friends: