“Δύο εντυπωσιακές γυναίκες σε περίπατο”. Η μητέρα της Miley Cyrus φαίνεται νεότερη από τη διάσημη κόρη της

Μοιάζουν με ομότιμους.🧐🥰

Η Miley Cyrus, η οποία είναι σήμερα 28 ετών, και η 54χρονη μητέρα της, Leticia, έχουν προσελκύσει πρόσφατα την προσοχή όλων. Η Miley θαυμάζει τα πολλά ταλέντα της μητέρας της ως μητέρα, παραγωγός, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και style icon που αψηφά την ηλικία και αποπνέει απίστευτη δροσιά.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους κοινής εξόδου, γίνεται δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ποια είναι νεότερη, καθώς τόσο η Miley όσο και η Letizia μοιάζουν με αδελφές. Ντυμένη με μοντέρνο τζιν, ένα τυπωμένο λευκό t-shirt και χαλαρά ξανθά μαλλιά, η Letizia εκπέμπει μια ζωντανή νεανική ατμόσφαιρα.

Έχουν προκύψει κάποιες εικασίες που υποδηλώνουν ότι η Letizia μπορεί να έχει υποβληθεί σε πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις για να διατηρήσει την ομορφιά της, εγείροντας αμφιβολίες για τη φυσικότητά της.

Ωστόσο, η Letizia αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς. Αυτό που παραμένει ξεκάθαρο είναι ότι κάνει έναν δραστήριο τρόπο ζωής και ασκεί γιόγκα, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση της καλλίγραμμης σιλουέτας της. Με ύψος 1,75″, ζυγίζει περίπου 120 κιλά.

Τι γνώμη έχετε για τη φωτογραφία της Miley Cyrus και της μητέρας της μαζί; Πραγματικά μοιάζουν με συνομήλικους, έτσι δεν είναι;

Like this post? Please share to your friends: