«Είναι άδικο το πόσο καλά φαίνεται στα 51 της!» Η Sofia Vergara ζεσταίνει τα social media με τις φωτογραφίες των διακοπών της

Παντρεμένοι άνδρες, μην προσπαθήσετε καν να κοιτάξετε τη Sofia Vergara σε αυτές τις φωτογραφίες! 🫣🚫Η Κολομβιανοαμερικανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε με μπικίνι και τρέλανε όλους τους άντρες με το ονειρεμένο κορμί της! 🔥😍Προσπαθήστε να μην διπλοτσεκάρετε την ηλικία της όταν δείτε τις τελευταίες της φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο! 👇

Κάθε φορά που ο κόσμος βλέπει τη Σ. Βεργκάρα, δεν μπορεί να μην διπλοτσεκάρει την ηλικία της. Το όλο θέμα είναι ότι η εξαιρετική Κολομβιανοαμερικανίδα ηθοποιός και τηλεπερσόνα δείχνει πολύ νεότερη της ηλικίας της και τα χρόνια μοιάζουν να μην περνούν ποτέ γι’ αυτήν.

Κάποιοι μάλιστα τη συγκρίνουν με το καλό κρασί, αφού και οι δύο γίνονται ακόμα καλύτερες με τον καιρό. Η σταρ τονίζει τη σημασία των τακτικών σωματικών δραστηριοτήτων και της ισορροπημένης διατροφής. Καταναλώνει πολλά θρεπτικά και υγιεινά προϊόντα, όπως φρέσκα φρούτα, λαχανικά, φρέσκα κρέατα, ωστόσο, μερικές φορές, έχει την πολυτέλεια να τρώει παγωτό.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον Joe Manganiello. Δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει την αληθινή της αγάπη και αφοσίωση στον άντρα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Like this post? Please share to your friends: