“Είναι άψογο!” Η Τζένερ κλέβει την επίδειξη μόδας της Schiaparelli στο Παρίσι και βαφτίζεται νέα Μονρόε

“Μοιάζει περισσότερο με τη Μονρόε απ’ ό,τι η Κιμ με το φόρεμα της Μονρόε!”! 😮💘Όλο το διαδίκτυο συζητάει για την εμβληματική εικόνα της Kylie Jenner με το εντυπωσιακό αστραφτερό φόρεμα! 😍🤭Δείτε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σε αυτό το άρθρο! 👇👇👇

Παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας της, η K. Jenner έχει ήδη πετύχει τεράστια επιτυχία και απίστευτα ύψη καριέρας ως μοντέλο και επιχειρηματίας. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς celebrities και έχει εκατοντάδες εκατομμύρια followers.

Πήγε στην επίδειξη μόδας Schiaparelli’s μαζί με την αδελφή της Kendall και έγινε η βασίλισσα της βραδιάς. Η εικόνα της με ένα στενό γυαλιστερό φόρεμα εντυπωσίασε βαθιά τους πάντες εκεί. Τόνισε τέλεια τη μικρή της μέση και τους ορεξάτους γοφούς της.

Αυτή η εμφάνιση έγινε αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες που έκανε ποτέ κάνοντας τον κόσμο να κάνει παραλληλισμούς ανάμεσα σε εκείνη και την M. Monroe.

“Δεν είναι περίεργο που τα εκατομμύρια τρελαίνονται γι’ αυτή τη ντίβα!”, “Είμαι η μόνη που τη θεωρεί πιο όμορφη και πιο καυτή από την Κιμ;”.

Like this post? Please share to your friends: