“Είναι παράνομο να φαίνεσαι τόσο καλά στα 86!” Έτσι έχουν αλλάξει η ηλικία και τα χρόνια την Αμερικανίδα ηθοποιό και ακτιβίστρια Τζέιν Φόντα

Οι θαυμαστές αναγκάστηκαν να διπλοτσεκάρουν την ηλικία της Φόντα μετά τις τελευταίες φωτογραφίες των παπαράτσι! 🧐😮Αποδεικνύει ότι ακόμα και στο 8️⃣6️⃣ μια γυναίκα μπορεί να διατηρήσει τη γοητεία της και να δείχνει καταπληκτική! ❤️‍🔥🤭 Οι παπαράτσι εντόπισαν την Αμερικανίδα ηθοποιό στους δρόμους της Νέας Υόρκης και αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να δουν! 💥Για τις φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇

Όταν κανείς βλέπει τις νέες φωτογραφίες της Jane Fonda, δυσκολεύεται να πιστέψει ότι η Αμερικανίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια πλησιάζει ήδη τα 87α γενέθλιά της. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Φεβρουάριο και απεικονίζουν την εμβληματική σταρ με ένα κομψό ντύσιμο και να μοιάζει με τα μισά της χρόνια.

Η επιλογή της σταρ του θεάματος έπεσε σε μια μοντέρνα καμπαρντίνα που συμπληρώνεται με ένα κασκόλ σε έντονο πορτοκαλί χρώμα και μια ασορτί τσάντα. Συνολικά, η εικόνα της ήταν επιτυχημένη και ανέδειξε τη διαχρονική θηλυκότητα και γοητεία της Fonda. Μπορεί κανείς να πει ότι σίγουρα έχει γεράσει σαν το κρασί.

Ακόμα και σήμερα, προσπαθεί να διαχειριστεί όλα τα υπάρχοντά της χωρίς τη βοήθεια κανενός και περνάει πολύ χρόνο με τα πολύτιμα εγγόνια της, τα οποία κυριολεκτικά λατρεύει. Δίνει μεγάλη σημασία στο να παραμένει σωματικά δραστήρια, γεγονός που αποτελεί το βασικό κλειδί για την αγέραστη ενέργεια και το ξεθώριασμά της.

Η ίδια, βέβαια, δεν παρέχει πλέον προπονήσεις γυμναστικής, αλλά εξακολουθεί να ασχολείται με ελαφριά άρση βαρών και να περπατάει πολύ σε τακτική βάση. Θεωρεί τη σωματική δραστηριότητα ως τον κύριο παράγοντα για να παραμείνει κανείς νέος και ενεργητικός παρά την ηλικία. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξακολουθεί να παραμένει πιστή στον τρόπο ζωής της και δεν θεωρεί την ηλικία βάρος.

Like this post? Please share to your friends: