“Είναι πραγματικά παγκόσμιο αστέρι;” Η Vanessa Paradis απαθανατίστηκε με μαγιό και αναστάτωσε τους θαυμαστές της

“Επίπεδη σαν σανίδα!”, “Σαν ανορεξική! ” σημείωσαν οι θαυμαστές της🛹🤮Η Βανέσα απόλαυσε τις διακοπές της, ξεχνώντας ότι οι παπαράτσι ήταν πάντα σε επιφυλακή📸🙌Δεν έχασαν την ευκαιρία να απογοητεύσουν τους θαυμαστές της σταρ💔🙅🏻‍♀️She συγκρίθηκε με άντρα, αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες here⬇️

Η Vanessa Paradis, πρώην σύζυγος του Johnny Depp, βρέθηκε πρόσφατα σε διακοπές. Δεν υποψιαζόταν καν ότι οι παπαράτσι ήταν πάντα κοντά της και οι φωτογραφίες της θα γίνονταν viral στο διαδίκτυο. Οι φωτογράφοι κατάφεραν να τραβήξουν φωτογραφίες της Paradis με μαγιό και οι φωτογραφίες αυτές προκάλεσαν απογοήτευση στους θαυμαστές της.

Η μεταμορφωμένη εμφάνιση της διάσημης Vanessa δεν μπορούσε να μείνει στη σκιά και προκάλεσε έντονες συζητήσεις. Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους, γεγονός που έγινε πραγματική αφορμή για καυτές συζητήσεις και συζητήσεις.
“Είναι πραγματικά αυτή η Vanessa;”, “Δεν μοιάζει καθόλου με τον εαυτό της”, “Είναι τόσο αδύνατη”, “Δεν μπορείς να την ξεχωρίσεις από έναν μαυροπίνακα”, “Το πρόσωπο είναι αφύσικο”, “Πολύ θαρραλέο βλέμμα”, έγραψαν κάποιοι θαυμαστές.

“Πολύ όμορφη γυναίκα”, “Φαίνεται ότι πρόκειται για φθόνο εκ μέρους άλλων γυναικών”, “Η Vanessa δείχνει υπέροχη”, “Υπέροχη γυναίκα”, “Προσωπικά μου αρέσει πολύ”, και έτσι άλλοι θαυμαστές εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους.

Τι μπορείτε να πείτε για την εμφάνισή της; Θα περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Like this post? Please share to your friends: