“Είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που με θυμάται!” Έτσι μοιάζει και ζει τώρα ο ετοιμοθάνατος Μπρους Γουίλις

Οι καρδιές των θαυμαστών έσπασαν κομμάτια όταν η κόρη του Willis μοιράστηκε τις τελευταίες φωτογραφίες του χολιγουντιανού ηθοποιού! 💔😭 Μπορεί να θυμάστε τον ηθοποιό από το “Die Hard”, αλλά να είστε έτοιμοι να τον δείτε και τώρα! 😳🤐 Ο σταρ του κινηματογράφου έχει ήδη ξεχάσει τους περισσότερους συγγενείς του! 🙏 Δείτε περισσότερα σε αυτό το άρθρο! 👇

Τον τελευταίο καιρό, η επιδείνωση της κατάστασης του B. Willis έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής. Για εκείνους που είναι ακόμα μη γνώστης, ο ηθοποιός ταινιών δράσης, που θυμάται καλύτερα για την εικονική του απεικόνιση στο “Die Hard”, έχει διαγνώσει με αφασία που έχει ήδη πάρει το τίμημα του σταρ της ταινίας.

Η ανήσυχη οικογένεια του Willis μοιράζεται συχνά λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του αξιόλογου και πανύψηλου ηθοποιού, η οποία, προς το παρόν, αφήνει πολλά περιθώρια. Δυστυχώς, έπαψε να θυμάται πολλούς από τους συγγενείς και φίλους του, καθώς και μερικές φορές ξεχνάει την ίδια του τη γυναίκα και τις κόρες του.

Η νυν σύζυγός του, Emma Heming, παραδέχεται με λύπη ότι η ασθένεια εξελίσσεται με αφόρητους ρυθμούς. Οι κόρες του θρύλου του κινηματογράφου ανησυχούν έντονα και αυτές για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού και μοιράζονται σπαρακτικό οικογενειακό υλικό.

Μία από τις κληρονόμους του παραδέχτηκε μάλιστα ότι ήταν πιθανότατα τα τελευταία Χριστούγεννα που την θυμήθηκε ο πατέρας της, κάτι που κυριολεκτικά ράγισε τις καρδιές όλων.

“Το όνομά σου είναι πάντα στις προσευχές μου!”, “Ποτέ μη χάνεις την ελπίδα σου!”, “Η καρδιά μου μόλις ράγισε!”, “Πιστεύουμε στη μαγεία. Όλα θα πάνε καλά σύντομα”.

 

Like this post? Please share to your friends: