«Είναι υιοθετημένη ή όχι;» Το τελευταίο outing της κόρης του Cooper και της Shayk έθεσε ερωτήματα

Ήταν τον Μάρτιο 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ που η Shayk και ο Cooper καλωσόρισαν την κόρη τους! 😮😍 Δυστυχώς, ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ! 💔😓 Παρόλα αυτά, συνεχίζουν την κοινή γονική μέριμνα! 🤗 Τα χρόνια πέρασαν και η Lea έχει ήδη γίνει 6️⃣! 🫠 Τα γονίδια της μητέρας της όμως δεν έπιασαν τόπο! 😬🤨 Δείτε τις φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο! 👇

Το 2017 ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα μοντέλα και ένας εξαιρετικός ηθοποιός του Χόλιγουντ υποδέχτηκε μια κληρονόμο. Ο ερχομός της κόρης τους έφερε απέραντη χαρά και ευτυχία στη ζωή τους. Αν και ο γάμος τους έληξε το 2019, οι γονείς συνεχίζουν τη συν-γονική σχέση και συμμετέχουν ισότιμα στην ανατροφή της Lea.

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πώς μοιάζει η κληρονόμος ενός πρώην συνηθισμένου κοριτσιού που έφτασε στην παγκόσμια φήμη. Όσον αφορά τον πατέρα της, ο Bradly Cooper είναι ένας από τους πιο επιθυμητούς και καταξιωμένους ηθοποιούς στην Αμερική. Η πρόσφατη εμφάνισή τους με την αξιολάτρευτη κόρη τους, όμως, σήκωσε τα φρύδια όλων.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Bradley Cooper (@bradleycooperroffical)


«Τα γονίδια της μαμάς δεν δούλεψαν!», «Είμαι η μόνη που έσπευσε να ελέγξει ξανά αν είναι όντως παιδί τους ή όχι;», «Είναι υιοθετημένη ή όχι;», «Ζηλεύω σιωπηλά!», «Απολύτως όλα τα παιδιά είναι όμορφα. Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις κανέναν;».

Πώς σας φάνηκε η μικρή Λία; Πιστεύετε ότι πήρε την ομορφιά της Shayk;

Like this post? Please share to your friends: