“Είναι όντως πάλι έγκυος;”: Βλέποντας τη Rihanna ξανά με στρογγυλή κοιλιά, οι θαυμαστές της μπερδεύτηκαν

Η Rihanna δεν θέλει να σταματήσει! Προφανώς η πρόσφατη επιλογή του outfit της αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό😳😮Καλά, εντάξει, δεν υπάρχει πλέον λόγος να κρύψουμε την κατάσταση🧐Ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια!🤐

Η Rihanna αγαπάει συχνά να εκπλήσσει τους θαυμαστές της. Τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά και ότι βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια, ακόμα και όταν είναι έγκυος, είναι γνωστή για το τολμηρό της στυλ. Και ούτε αυτή η φορά αποτελεί εξαίρεση.

Έδειχνε πάντα την κοιλιά της που μεγάλωνε σε όλους τους θαυμαστές της. Επέλεξε κομψά και στιλάτα ρούχα, όπως και κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Αλλά το απίστευτο συνέβη! Η Rihanna εθεάθη να φοράει ένα καφέ crop top με ανοιχτό ντεκολτέ και τσέπες στη μέση. Συνδύασε το τοπ με ένα γούνινο παλτό σε χρώμα άμμου και επέλεξε ένα μπλε παντελόνι. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με χρυσά σκουλαρίκια και ένα κολιέ. Αποτέλεσε μια υπέροχη βραδινή εμφάνιση.

Για πολλούς θαυμαστές, η εικόνα της ήταν πολύ παράξενη. Οι περισσότεροι από αυτούς χάρηκαν που είδαν την ομορφιά και την ελκυστικότητα της Rihanna. Κάποιοι όμως πίστεψαν ότι η Rihanna ήταν και πάλι έγκυος και άφησαν σχόλια όπως “δείχνει τέλεια όταν είναι έγκυος”.

Like this post? Please share to your friends: