«Εγωιστική πράξη ή ευλογία;» Η είδηση για τον ερχομό του δεύτερου μωρού της Κάμερον Ντίαζ και του Μπέντζι Μάντεν ανατίναξε το δίκτυο

Αν είστε ενήλικας και δεν έχετε ακόμα παιδί, θυμηθείτε ότι η 5️⃣1️⃣ -η Ντίαζ έγινε ξανά μητέρα! 😏👌 Ήταν τον Μάρτιο 2️⃣2️⃣ που η ηθοποιός και ο σύζυγός της καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους! 🎉🤗 Πώς μοιάζει το μωρό και δεν είναι εγωίστρια που γέννησε στην ηλικία των 5️⃣1️⃣; 🧐 Για περισσότερα – δείτε το άρθρο! 👇

Είναι ευτυχισμένοι μαζί ήδη 9 χρόνια. Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια που το ζευγάρι καλωσόρισε την κληρονόμο του, την οποία κρατάει ακόμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για λόγους ασφαλείας και ιδιωτικότητας. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι σύζυγοι πρόσφατα αγκάλιασαν και πάλι τη γονεϊκότητα, καθώς ήρθε το δεύτερο μωρό τους.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Benji Madden (@benjaminmadden)

Χτύπησαν το δίκτυο με τη μεγάλη είδηση για τον ερχομό του γιου τους Cardinal και ενθουσίασαν όλους τους followers τους. Ήταν συγκλονισμένοι και ανυπομονούσαν να μοιραστούν τα υπέροχα νέα.

«Αν και δεν θα μοιραστούμε φωτογραφίες για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών, πρέπει να πω ότι είναι απολύτως αξιολάτρευτος».

Να θυμίσουμε ότι παντρεύτηκαν το 2015 και υποδέχτηκαν την κληρονόμο τους Raddix το 2019. Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν ανακοίνωσαν τίποτα γι’ αυτήν μέχρι να γεννηθεί.

«Έχει κερδίσει ολοκληρωτικά τις καρδιές μας και έκανε τον κύκλο της οικογένειάς μας να κλείσει».

Ενώ οι περισσότεροι χρήστες του δικτύου ήταν ενθουσιασμένοι και ειλικρινά χαρούμενοι για μια τόσο μεγάλη είδηση, οι υπόλοιποι δεν έχασαν την ευκαιρία να σημειώσουν την ηλικία της υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς και τους πιθανούς κινδύνους και επιπλοκές που μπορεί να έχει η γέννα στα 51.

Like this post? Please share to your friends: