“Εντελώς απαράδεκτο για την ηλικία της”: Οι πρόσφατες φωτογραφίες της ηθοποιού Στόουν με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι έγιναν αντικείμενο έντονης συζήτησης

Η 63χρονη Στόουν δέχτηκε επικρίσεις αφού έδειξε το σώμα της με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι
Αυτή τη στιγμή, η εμφάνιση της εξαιρετικής, χαρισματικής και συνολικά αναγνωρισμένης ηθοποιού Σ. Στόουν αποτελεί αντικείμενο έντονων συζητήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η εμβληματική και πολυβραβευμένη σταρ του κινηματογράφου έχει ήδη περάσει τα 60 της χρόνια, ωστόσο συνεχίζει να επιδεικνύει με υπερηφάνεια το αψεγάδιαστο και εντυπωσιακό σώμα της σε μάλλον τολμηρά και αποκαλυπτικά ρούχα. Πολλοί δεν μπορούν πραγματικά να πιστέψουν στα μάτια τους όταν μαθαίνουν την πραγματική της ηλικία.

Ειδικά κάτω από τις φωτογραφίες των διακοπών της είναι πιθανό να βρείτε πολλά ωραία κομπλιμέντα για την ελκυστικότητα και την αγέραστη ομορφιά της. Πολλοί ισχυρίζονται ότι δείχνει πολύ καλύτερη από τους συμπρωταγωνιστές και τους συναδέλφους της της ίδιας ηλικίας.

Ενώ όπως κάθε διασημότητα στη γη, έχει και αυτή μισητές και κακοπροαίρετους που συνεχίζουν να λένε ότι η Stone καλύτερα να μην δημοσιεύει τέτοιου είδους φωτογραφίες και ότι το να φοράει τόσο αποκαλυπτικά ρούχα είναι εντελώς απαράδεκτο για την ηλικία της.

Συμμερίζεστε την ίδια άποψη;

Like this post? Please share to your friends: