«Επιτέλους τους έπιασαν!» Να πώς είναι τώρα τα παιδιά της Mila Kunis και του Ashton Kutcher

«Η καριέρα στο μόντελινγκ τους περιμένει σίγουρα!»😍Παρά το γεγονός ότι οι γονείς των σταρ προσπαθούν να μην δείχνουν τα παιδιά τους, οι παπαράτσι θα μπορούσαν να τα παρατηρήσουν🤗❤️See τα πιο σπάνια πλάνα Στο article⬇️⬇️⬇️

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τα παιδιά της Mila Kunis και του Ashton Kutcher. Γεννήθηκαν το 2014 και το 2016, αλλά οι γονείς τους δεν μοιράζονται πάντα φωτογραφίες των παιδιών τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι η καριέρα της Mila είναι επιτυχημένη, αλλά ο Kutcher δεν έχει γίνει πρωτοσέλιδο τον τελευταίο καιρό. Τότε έγινε γνωστό ότι διαγνώστηκε με έναν σπάνιο τύπο αγγειίτιδας και αυτή η κατάσταση είναι ο λόγος που οι επιδόσεις του άρχισαν να επιδεινώνονται. Η ασθένεια αυτή οδήγησε σχεδόν σε απώλεια της ακοής, της όρασης και της ισορροπίας.
Παρ’ όλες τις δυσκολίες, η Mila και ο Ashton δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια. Ζουν σε ένα ξύλινο εξοχικό σπίτι με μοντέρνα αρχιτεκτονική και απλό σχεδιασμό.

Το 2014 γεννήθηκε στην οικογένεια μια κόρη, η Wyatt. Ονειρεύεται το διάστημα και να γίνει αστροναύτης σεφ στο διάστημα. Θέλει να εκπληρώσει το ασυνήθιστο όνειρό της. Το κορίτσι θέλει να γίνει αστροναύτης και μάγειρας στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ο γιος Dimitri γεννήθηκε το 2016 και ακόμη λιγότερα είναι γνωστά γι’ αυτόν. Μετά το Covid-19, η οικογένεια άρχισε να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα φορώντας μάσκες. Ο Ashton είπε ότι ο γιος τους, σε ηλικία 6 ετών, πέρασε σχεδόν όλη την παιδική του ηλικία κρυμμένος πίσω από μια μάσκα.

Οι γονείς πιστεύουν ότι δεν υπάρχει λόγος να δείχνουν τα παιδιά τους στο κοινό. «Δεν μας αρέσει να δημοσιεύουμε φωτογραφίες των παιδιών μας στα κοινωνικά δίκτυα, γιατί ο καθένας πρέπει να αποφασίζει μόνος του αν θέλει να είναι δημόσιο πρόσωπο ή όχι», είπαν.

Like this post? Please share to your friends: