“Η άλλη πλευρά της Lady Di!” Ας ρίξουμε μια ματιά στη ζωή της πριγκίπισσας μέσα από τις αρχειακές φωτογραφίες της

Αυτές οι σπάνιες φωτογραφίες φυλάσσονταν σε προσωπικό αρχείο για χρόνια και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν επιτέλους! 😮🧐 Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένας από τους πιο πολυφωτογραφημένους ανθρώπους στην ιστορία! 😍📷Βάζουμε στοίχημα ότι κανένας από εσάς δεν έχει δει αυτά τα αποκλειστικά στιγμιότυπα! 😉Δείτε τα σε αυτό το άρθρο! 👇

Η στοργική και συμπονετική φύση, η απαράμιλλη γενναιοδωρία και η καλοσύνη της πριγκίπισσας Νταϊάνα την ξεχώρισαν ως ένα από τα πιο αγαπημένα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην ιστορία. Ο δυστυχισμένος έγγαμος βίος της και οι σιωπηλές μάχες δεν κατέστρεψαν την ευαίσθητη φύση της.

Όταν ρωτήθηκε αν έβλεπε τον εαυτό της ως βασίλισσα της χώρας, η Lady Di, χωρίς να σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο, απάντησε ότι ήθελε να είναι η βασίλισσα των καρδιών των ανθρώπων. Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι μεταμόρφωσε ριζικά τη Βρετανία και τη μοναρχία.

Ο αρραβώνας της και στη συνέχεια ο γάμος της με τον πρίγκιπα προκάλεσε μεγάλο δημόσιο ενδιαφέρον και το βασιλικό ζεύγος δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Υπήρξαν σκάνδαλα και η οικογένεια τελικά διαλύθηκε μετά τη δημόσια ανακοίνωση του πρίγκιπα για την ερωτική του σχέση.

Λίγο μετά το διαζύγιο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ενεπλάκη σε ένα θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα που της στέρησε τη ζωή και άφησε ολόκληρη τη χώρα σε δάκρυα και θλίψη. Ο κόσμος άρχισε να κατηγορεί το Παλάτι ότι την άφησε να αντιμετωπίσει την αδικία κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Κάρολο.

Η πανέμορφη τιάρα της αξίζει την ιδιαίτερη προσοχή μας. Η εκλιπούσα πριγκίπισσα ανέφερε ότι της προκαλούσε πονοκεφάλους και ήταν κυριολεκτικά ανυπόφορο να τη φοράει όλη μέρα. Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ήταν επίσης κάτι καταπληκτικό.

Λίγοι γνωρίζουν ότι οι σύζυγοι ήταν στην πραγματικότητα μακρινά ξαδέρφια που κατάγονταν από τον Ερρίκο VII της δυναστείας των Τυδώρ.

Like this post? Please share to your friends: