“Η γήρανση είναι και για τα είδωλα του Χόλιγουντ!” Έτσι έχουν αλλάξει η ηλικία και τα χρόνια την ηθοποιό Kathleen Turner

Πίσω στο 1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s χαιρέτησε το Χόλιγουντ με τα ξανθά μαλλιά και τα μπλε μάτια της! 😮💘 Τα χρόνια όμως πέρασαν και η αγαπημένη μας σταρ της “Σειραίας Μαμάς” δεν είναι πια η ίδια! 🥱😬 Η καλλονή στην οποία ανήκαν όλες οι ανδρικές καρδιές έχει μετατραπεί σε μια υπέρβαρη και ρυτιδιασμένη ηλικιωμένη κυρία! 👩➡️👵 Δείτε τις πρόσφατες φωτογραφίες της ηθοποιού σε αυτό το άρθρο! 👇

Πολλοί τηλεθεατές τη θυμούνται ως την πρωταγωνίστρια της σειράς “Serial Mom”, ο ρόλος που έφερε την καριέρα της σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ήταν πίσω στη δεκαετία του 1980 όταν η εξαιρετική ηθοποιός κόσμησε το Χόλιγουντ με τη μοναδική γοητεία και το χάρισμά της. Παρά τα απίστευτα ύψη της καριέρας της και τα επιτεύγματά της, η προσωπική της ζωή ήταν γεμάτη από αγώνες και ανασφάλειες.

Μεγαλωμένη με τέσσερα αδέλφια στο Λονδίνο και τη Βενεζουέλα, ως παιδί βίωσε την πρώτη και μεγαλύτερη απώλεια – ο πατέρας της έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή. Σύντομα, η οικογένεια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο. Στη Νέα Υόρκη ήταν που η Turner, ήδη ως ενήλικη, ακολούθησε καριέρα ηθοποιού κερδίζοντας σύντομα τον ρόλο της μοιραίας γυναίκας στην ταινία “Body Heat” του 1981.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι είχε την τύχη να συμπρωταγωνιστήσει με τον M. Douglas στο “Romancing the Stone” και η χημεία στην οθόνη συνέβη μεταξύ τους. Σε εκείνο το σημείο, ο Ντάγκλας είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, ο Τζέι Βάις, ωστόσο, έγινε ο άντρας τον οποίο παντρεύτηκε η Τέρνερ το 1984. Το ζευγάρι καλωσόρισε μια κόρη.

Ήταν το 2005 που ο γάμος τους έφτασε στο τέλος του. Ωστόσο, η ανεπιτυχής προσωπική ζωή δεν ήταν το μόνο θέμα που της δημιούργησε προβλήματα. Στη δεκαετία του 1990 διαγνώστηκε με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Αρχικά, προσπάθησε να “φιμώσει” τον πόνο με τη βοήθεια του αλκοόλ, αλλά αργότερα αποκαταστάθηκε.

Επί του παρόντος, εμφανίζεται ως μια ηλικιωμένη κυρία που έχει πάρει αισθητά βάρος και έχει γίνει ρυτιδωμένη, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό όταν γερνάμε.

Like this post? Please share to your friends: