«Η γήρανση είναι και για την Pretty Woman!» Έτσι άλλαξαν τα χρόνια την Τζούλια Ρόμπερτς

Εκατομμύρια άνθρωποι ερωτεύτηκαν τη Βίβιαν στο «Pretty Woman», το οποίο προβλήθηκε στις οθόνες μας το 1️⃣9️⃣9️⃣0️⃣!🎬 Πάνω από 3️⃣0️⃣ χρόνια έχουν περάσει και οι πρωταγωνιστές έχουν αλλάξει μέχρις αγνώστου! 😬🥱 Οι κάμερες απαθανάτισαν κρυφά την 5️⃣6️⃣χρονη ηθοποιό με μπικίνι και απογοήτευσαν τους θαυμαστές της! 🤬🫤 Για τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες – δείτε το άρθρο! 👇

Πρόσφατα, οι παπαράτσι δεν έχασαν την ευκαιρία και βιντεοσκόπησαν μια από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς ενώ βρισκόταν σε θέρετρο. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Pretty Woman» έχει γεράσει πολύ και να πούμε ότι οι θαυμαστές δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτό το θέαμα δεν είναι τίποτα να πούμε.

Η θρυλική ηθοποιός εξέπληξε τους οπαδούς της με την αισθητά αλλαγμένη της εμφάνιση. Έχει πάρει πολλά κιλά και πλέον εμφανίζεται με μεγαλύτερους γοφούς, κρεμασμένη κοιλιά και χωρίς ελαστικότητα. Η σημαντικά γερασμένη εμφάνισή της είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ανάμεικτες αντιδράσεις και κάποιοι μάλιστα χρειάστηκε να διπλοτσεκάρουν την ηλικία της.

Ενώ οι θαυμαστές και οι υποστηρικτές της εξακολουθούσαν να θαυμάζουν ειλικρινά την αγαπημένη τους ηθοποιό, οι υπόλοιποι δεν έχασαν την ευκαιρία να κρίνουν και να επικρίνουν τη Roberts. Τα σκανδαλώδη στιγμιότυπα των παπαράτσι έγιναν αντικείμενο συζητήσεων και προκάλεσαν σάλο.

«Η δική μας Pretty Woman δεν είναι η ίδια!», «Ο χρόνος δεν χαρίζεται σε κανέναν», «Ζηλεύω σιωπηλά! Κανείς δεν γίνεται νεότερος”, »Αστειεύεστε; Φαίνεται καταπληκτική για την ηλικία της!».

Like this post? Please share to your friends: