«Η γήρανση όπως το κρασί μοιάζει με αυτό!» Ο Enrique Iglesias έδειξε στη μητέρα του και άφησε τους πάντες άφωνους

Προσπαθήστε να μην ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά όταν δείτε τη μητέρα του Iglesias! 💘😮Ο τραγουδιστής έδειξε τη μητέρα του και αυτό είναι ένα must-see! 🧐🫢Είναι άδικο πόσο όμορφη μπορεί να είναι μια γυναίκα 7️⃣2️⃣ ετών! 🤭❤️‍🔥No απορίας άξιο είναι που η Julia Iglesias τρελάθηκε μαζί της στο 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s! Δείτε πώς εμφανίζεται τώρα η γυναίκα σε αυτό το άρθρο!👇

Ο σταρ απολαμβάνει τη φήμη και τη δημοτικότητά του όχι μόνο στην πατρίδα του, αλλά και σε όλη την υφήλιο λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ταλέντο και την όμορφη φωνή του. Είναι από τους πιο περιζήτητους και επιθυμητούς ερμηνευτές σήμερα, τον οποίο έχουν ονειρευτεί εκατομμύρια κορίτσια.

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί πώς μοιάζει η μητέρα του θρυλικού τραγουδιστή και ιδού η απάντηση! Η Maria Isabel Preysler έχει ήδη κλείσει τα 72 της χρόνια, αλλά έχει γεράσει σαν το κρασί. Μόλις ο Ισπανός μάτσο άφησε τους θαυμαστές να ρίξουν μια ματιά στη γυναίκα, όλοι έμειναν άφωνοι.

Κανείς δεν μπορούσε καν να φανταστεί πόσο όμορφη είναι η μητέρα του σταρ μέχρι που οι φωτογραφίες της έκαναν την εμφάνισή τους στο δίκτυο.

«Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός γι’ αυτήν», «Αν γερνάει, τότε μόνο με αυτόν τον τρόπο!», «Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από αυτή την ομορφιά», «Φαίνεται ακόμα καλύτερη από τις περισσότερες 20χρονες! Πώς γίνεται αυτό;”.

Like this post? Please share to your friends: