“Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός γι’ αυτήν!” Έτσι απάντησε η Σούζαν Σάραντον στην κριτική για το “ακατάλληλο για την ηλικία” στυλ της

7️⃣6️⃣ Η Σάραντον ξέχασε και πάλι την ηλικία της και επέλεξε ένα τολμηρό ντύσιμο! 🫣🤭”Κάποιος, παρακαλώ, να της θυμίσει την ηλικία της”, “Οι μάγισσες δεν γερνούν”!💬 Απαντά στους haters και τους κάνει να θέλουν πίσω τα λόγια τους! 😏💪 Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε όταν δείτε το άρθρο! 👇

Είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες, επιτυχημένες και περιζήτητες ηθοποιούς της γενιάς μας που έχει χτίσει μια ψιλόλιγνη καριέρα στο Χόλιγουντ με τις εκπληκτικές ερμηνείες της και τις εξαιρετικές υποκριτικές της ικανότητες. Πολλοί τη γνωρίζουν ως Janet Weiss στην κλασική ταινία του 1975 “The Rocky Horror Picture Show”.

Για την εμφάνισή της στο “Θέλμα και Λουίζ” έλαβε επάξια υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, αλλά ήταν ο ρόλος της στο “Dead Man Walking” για τον οποίο έλαβε Όσκαρ. Ωστόσο, το εξαιρετικό της στυλ και η θετικότητα του σώματός της δεν ξεφεύγουν ποτέ από την προσοχή κανενός.

“Όταν η αίσθηση του χρόνου σου έχει ένα τέλος και δεν είναι πεπερασμένη, όπως νιώθεις όταν είσαι νέος”.

Όποτε ερωτάται για το πώς διατηρεί τη διαχρονική της εμφάνιση, δίνει μεγάλη σημασία στο γέλιο, την άσκηση και την υγιεινή διατροφή. Τόνισε επίσης το ρόλο της αποφυγής της έκθεσης στον ήλιο, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην αγέραστη εμφάνισή της.

Η Sarandon αρνείται σθεναρά να επηρεαστεί από αρνητικές απόψεις και, αντίθετα, ακολουθεί το δικό της δρόμο.

Like this post? Please share to your friends: