“Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός γι’ αυτήν!” Ο τρόπος που η Jodie Foster εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ έγινε θέμα έντονης συζήτησης

Στο 6️⃣0️⃣ και χωρίς μακιγιάζ φαίνεται ακόμα καλύτερα από τα περισσότερα νεαρά κορίτσια! 😮😍Που περίεργοι παπαράτσι εντόπισαν την ηθοποιό κατά τη διάρκεια της βόλτας αναψυχής της με τον γιο της και εξέπληξε τους πάντες με την ανανεωμένη της εμφάνιση! 🧐🤯 Πώς είναι δυνατόν να μοιάζει με τα μισά της χρόνια; 🤔 Δείτε τον θρύλο του αμερικανικού κινηματογράφου σε αυτό το άρθρο και προσπαθήστε να μην ερωτευτείτε! 👇

Όταν η J. Foster εμφανίζεται με πλήρες μακιγιάζ και φτιαγμένα μαλλιά, μοιάζει, παραδόξως, με την ηλικία της. Ωστόσο, οι παπαράτσι πρόλαβαν πρόσφατα την κατάλληλη στιγμή και απαθανάτισαν την Αμερικανίδα ηθοποιό και σκηνοθέτη. Εμφανίστηκε με casual ρούχα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η Foster εμφανίστηκε ακόμη και ανανεωμένη.

Η ίδια παραδέχεται ότι απολαμβάνει την ηλικία της και δεν θέλει να επιστρέψει στα είκοσί της, αφού εκείνη η ηλικία είναι γεμάτη ανησυχία και τα κορίτσια τότε είναι γεμάτα κόμπλεξ και ανασφάλειες ανησυχώντας αν είναι cool ή όχι.

“Έχει γεράσει σαν κρασί”, “Ο χρόνος δεν έχει καμία δύναμη πάνω της”, “Ακόμα και 20χρονα κορίτσια ζηλεύουν αυτή τη γυναίκα”.

Like this post? Please share to your friends: