“Η Μάγκι και ο Ραλφ είναι 66 και 89 ετών!” Εδώ είναι ο Chamberlain και η Rachel Ward τότε και τώρα

Θυμάστε τη Μάγκι και τον Ραλφ από το “The Thorn Birds”; 🤭 Έτσι μοιάζουν οι θρυλικοί πρωταγωνιστές της δημοφιλούς μίνι σειράς 40 χρόνια μετά! 😳🤐

Εδώ είναι ο R. Chamberlain και ο R. Ward που υποδύθηκαν έξοχα τον Ralph και τη Maggie στο “The Thorn Birds”. Πρόκειται για μια δημοφιλή μίνι σειρά που κυκλοφόρησε το 1983 και έγινε γρήγορα αίσθηση και καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Ο εξέχων ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Ralph είναι επίσης νικητής Χρυσής Σφαίρας. Η Ρέιτσελ υποδύθηκε τη Μάγκι. Η Γουόρντ είχε ρομαντική σχέση με τον Μπράιαν Μπράου που υποδυόταν τον σύζυγο της Μάγκι, Λουκ.

Η σχέση τους στην οθόνη οδήγησε σε γάμο με αποτέλεσμα να αποκτήσουν τρία παιδιά. Σήμερα, ο Ρίτσαρντ είναι 89 ετών και εξακολουθεί να ενθουσιάζει τους πιστούς θαυμαστές του με το χάρισμά του.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο και ανακοίνωσε την αποχώρησή του πριν από 9 χρόνια. Κάποιοι εξακολουθούν να επαινούν ιδιαίτερα τον επαγγελματισμό και το απίστευτο ταλέντο του. Ενώ εκείνοι που θαύμαζαν τη Μάγκι τώρα μόλις και μετά βίας την αναγνωρίζουν.

Ωστόσο, οι εμβληματικοί πρωταγωνιστές της επιτυχημένης μίνι σειράς εξακολουθούν να είναι οι καλύτεροι για τους πιστούς θαυμαστές τους. Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τώρα και μοιραστείτε τη γνώμη σας!

Like this post? Please share to your friends: