“Η μετενσάρκωση του Τζάκσον ή σύμπτωση;” Πώς μοιάζει τώρα η κόρη του βασιλιά της ποπ αξίζει την προσοχή μας

Η κόρη του Τζάκσον εμφανίστηκε πρόσφατα και όλοι λένε το ίδιο πράγμα! 😲🫢Οι θαυμαστές δεν μπορούν να το ξεχάσουν! 🫣Η μοναδική κληρονόμος του βασιλιά της ποπ φαίνεται να είναι αντίγραφο του θρυλικού πατέρα της! 😮🤩 Η μικρή Paris μεγάλωσε της οποίας τις πρόσφατες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η κόρη του M. Jackson έχει ήδη μεγαλώσει και έγινε 25 ετών. Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και τίποτα και κανείς δεν μένει ίδιος. Ο βασιλιάς της ποπ είχε μια κόρη της οποίας η απίστευτη ομοιότητα με τον αείμνηστο εμβληματικό μπαμπά της είναι απλά πέρα για πέρα.

Το μουσικό είδωλο έκανε τα πάντα προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά του με κάθε κόστος. Δεν ήθελε να βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο της δημοσιότητας, γι’ αυτό και τα έκρυβε από το κοινό και διατηρούσε την ιδιωτική τους ζωή. Σήμερα, η Paris ακολουθεί τα βήματα της καριέρας του πατέρα της.

“Μπορώ να δω τον Τζάκσον στα μάτια της”, “Έχουμε να κάνουμε με τη μετενσάρκωσή του ή όχι;”, “Ο μπαμπάς θα ήταν περήφανος για σένα!”, “Ένα από τα πιο ξεχωριστά και μοναδικά παιδιά διασημοτήτων, σίγουρα!”, “Κάνει αδύνατο να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της”.

Like this post? Please share to your friends: