“Η μετριοφροσύνη έφυγε από την κουβέντα!” Η Σαρλίζ Θερόν φοράει ένα διάφανο διχτυωτό φόρεμα και δεν αφήνει περιθώρια για φαντασία

Ξέχασε πόσο χρονών ήταν και φόρεσε ένα κορμάκι με ένα διάφανο διχτυωτό φόρεμα! 🤤❤️‍🔥Theron επιλογή της έπεσε σε ένα τόσο πικάντικο ντύσιμο που όλα τα βλέμματα δεν έπεφταν σε κανέναν άλλον εκτός από εκείνη! 👀🤩 Δείτε μια από τις πιο τολμηρές εμφανίσεις της σε αυτό το άρθρο! 👇

Η πρόσφατη εμφάνιση της 47χρονης σταρ αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για όλους. Η σταρ του Χόλιγουντ έδωσε την προτίμησή της σε ένα μαύρο κορμάκι και ένα εντελώς διάφανο διχτυωτό φόρεμα που κυριολεκτικά δεν άφηνε περιθώρια για φαντασία.

Τράβηξε απολύτως τα βλέμματα όλων με την προκλητική της εμφάνιση και αμέσως δέχτηκε πολλά κομπλιμέντα. Οι απόψεις, ωστόσο, διέφεραν πολύ. Κάποιοι επαίνεσαν την τόλμη και τη διαχρονική ελκυστικότητά της, ενώ οι άλλοι το θεώρησαν ακατάλληλο, ακόμα και απαράδεκτο.

“Να δείχνεις τόσο τέλεια στα 47 σου; Αποκλείεται!”, “Κάποιος, παρακαλώ, να της υπενθυμίσει πόσο χρονών είναι!”, “Δεν είναι παράνομο να έχει τόσο γυμνασμένο σώμα στα 47 της;”, “Πού είναι η σεμνότητα, Theron;”, “Έπρεπε να κλείσω και τα μάτια μου από αμηχανία!”.

Like this post? Please share to your friends: