“Η νεότερη εκδοχή της Pretty Woman!” Η κόρη της Roberts και του Moder κάνει σπάνια δημόσια εμφάνιση

Στο 2️⃣0️⃣0️⃣4️⃣ ο Ρόμπερτς και η Μόντερ υποδέχτηκαν την κόρη τους! 😍 Τα χρόνια πέρασαν και η μικρή Hazel δεν είναι πια η ίδια! 🧐🤔 Έχει ξεπεράσει ακόμα και σε ύψος τους γονείς της και είναι έτοιμη να κλέψει τις καρδιές των αγοριών! 😉💘 Η Pretty Woman έδειξε τη μεγάλη κόρη της, της οποίας τις πρόσφατες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε σε αυτό το άρθρο! 👇

Το ζευγάρι της J. Roberts και της D. Moder θεωρείται από τα πιο υποδειγματικά και διαχρονικά ζευγάρια του θεάματος. Η θρυλική ηθοποιός, που έμεινε περισσότερο στη μνήμη μας για το ρόλο της στην ταινία “Pretty Woman”, και ο σύζυγός της είναι αχώριστοι για πάνω από 20 χρόνια και καλωσόρισαν δίδυμα και έναν γιο.

Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα! Τα απολύτως αξιολάτρευτα παιδιά τους έχουν ήδη μεγαλώσει και είναι έτοιμα να ξεπεράσουν τους γονείς. Η δίδυμη κόρη τους έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών μαζί με τον πατέρα της και εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο πατέρας της εργάστηκε ως ταλαντούχος χορογράφος για την ταινία “Flag Day” και ο S. Penn τη σκηνοθέτησε. Παρά το γεγονός ότι η Hazel δεν είχε κάποιο ρόλο εκεί, εκείνη, εν πάση περιπτώσει, εμφανίστηκε μαζί με τον πατέρα της για να δείξει την αμέριστη υποστήριξη και αφοσίωσή της.

Μεγάλη προσοχή δόθηκε στην ίδια την κοπέλα και όχι στον πατέρα της. Μεγάλωσε και έγινε το καρμπόν της θρυλικής μητέρας της. Η εκπληκτική ομοιότητά τους δεν άφησε κανέναν να μείνει αδιάφορος και έγινε αμέσως θέμα έντονης συζήτησης. Εμφανίστηκε με μια μάλλον απλή εμφάνιση που αποτελούνταν από ένα σεμνό φαρδύ φόρεμα.

Τα μαλλιά της ήταν επίσης δεμένα σε μια συνηθισμένη αλογοουρά, αλλά πίσω από αυτή την απλότητα κρυβόταν κάποιο είδος περιπλοκότητας και κομψότητας.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι παρά τη μεγάλη περιουσία και τη μεγάλη επιτυχία της, η Roberts παραμένει από τις πιο προσγειωμένες διασημότητες που θέτει ως προτεραιότητα την ευημερία των παιδιών της λαμβάνοντας μεγάλο μέρος στην ανατροφή τους. Αναφέρθηκε ότι δεν τους επιτρέπει να έχουν μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προστατεύονται από τα μάτια του κοινού όσο το δυνατόν περισσότερο.

Like this post? Please share to your friends: