Η οικογένεια επανέφερε στη ζωή το “άσχημο” παλιό διαμέρισμά της και του έδωσε την πιο φανταστική ανακαίνιση που έγινε ποτέ

Περάσαμε 2️⃣ μήνες και αποκτήσαμε ένα διαμέρισμα που πάντα ονειρευόμασταν! 🤩👏Η οικογένεια είχε βαρεθεί το άθλιο διαμέρισμά της και αποφάσισε να μη χάνει χρόνο! 😯🫢Μόλις δείξαμε το τελικό αποτέλεσμα, όλοι οι γείτονες έμειναν άφωνοι! 🤐 Δείτε τις φωτογραφίες πριν-μετά σε αυτό το άρθρο! 👇

Οι σύζυγοι έγιναν οι ήρωες του σημερινού άρθρου που αποφάσισαν να δώσουν στο “άσχημο και βαρετό” διαμέρισμά τους μια ριζική ανακαίνιση. Λόγω της έλλειψης οικονομικών δυνατοτήτων, τους πήρε χρόνια για να ξεκινήσουν τη διαδικασία ανακαίνισης. Απαιτούσε πολύ ρίσκο και θάρρος εκτός από χρήματα και χρόνο.

Προκειμένου να εξοικονομήσουν χρόνο, η οικογένεια έσπευσε να απευθυνθεί σε εταιρεία σχεδιαστών εσωτερικών χώρων. Μετά την ανακαίνιση, η κουζίνα ενώθηκε με το σαλόνι. Επέλεξαν λευκά πλακάκια για το δάπεδο. Στη συμβολή του καθιστικού με την κουζίνα τοποθετήθηκε ένας μοντέρνος πάγκος μπαρ.

Οι τοίχοι στην τραπεζαρία βάφτηκαν κλασικοί λευκοί, αλλά υπήρχε και ένας τοίχος προφοράς. Ήταν βαμμένος με μια πλούσια απόχρωση του μπλε. Η τηλεόραση φαίνεται κοντά στον τοίχο έμφασης. Διαθέτει επίσης έναν μεγάλο άνετο καναπέ. Ένα ντουλάπι με καθρέφτη τοποθετήθηκε σε ολόκληρο τον τοίχο στην είσοδο.

Το αγαπημένο μουσικό όργανο του ιδιοκτήτη τοποθετήθηκε επίσης εδώ και πρόσθεσε ακόμη περισσότερη ζωντάνια στην ατμόσφαιρα. Επιλέχθηκε ένα πιο κανονικό σχήμα για το δωμάτιο/ Υπάρχει η κρεβατοκάμαρα στα δεξιά της εισόδου, η οποία διαθέτει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι. Τοποθετήθηκε επίσης ένα σύστημα αποθήκευσης.

Το μπάνιο διευρύνθηκε λόγω του χώρου του διαδρόμου. Οι τοίχοι και το δάπεδο διακοσμήθηκαν με μπεζ πλακάκια μεγάλου μεγέθους. Το πλυντήριο ρούχων εγκαταστάθηκε κάτω από τον νιπτήρα.

Like this post? Please share to your friends: