«Η παλιά αγάπη δεν σκουριάζει!» Ο Sting και η Trudie Styler κλέβουν την παράσταση στο Φεστιβάλ των Καννών

Πίσω στο 1️⃣9️⃣9️⃣2️⃣ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ξεκινώντας την «για πάντα» ιστορία αγάπης τους! 💏💘Ακόμη και μετά από 3️⃣ δεκαετίες γάμου, εξακολουθούν να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον με ζεστασιά και πάθος! 🫠😊Όλα τα βλέμματα δεν είχαν κανέναν άλλον εκτός από αυτούς στο κόκκινο χαλί! 👀🧐Δείτε πόσο έχουν αλλάξει τα χρόνια το εμβληματικό ζευγάρι σε αυτό το άρθρο! 👇

Κανείς σας δεν θα αμφισβητήσει την ταυτότητα αυτού του άντρα. Ο Sting είναι ένας κύριος συνθέτης τραγουδιών και μπασίστας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έφερε μαζί του μια εντελώς νέα εποχή στον κόσμο της μουσικής. Ο θρυλικός μουσικός έχει ήδη κλείσει τα 72 του χρόνια, μπορείτε να το πιστέψετε;

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Trudie Styler το 1992 και οι σύζυγοι εξακολουθούν να είναι αχώριστοι. Η πρόσφατη έξοδός τους στο κόκκινο χαλί έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης. Η επιλογή του Sting έπεσε σε ένα ανοιχτό μπλε πουκάμισο και ένα ναυτικό μπλε σύνολο. Όσον αφορά τη σύζυγό του, εκείνη έδωσε την προτίμησή της σε ένα κομψό μπλε φόρεμα συνδυασμένο με μια στιβαρή καφέ ζώνη και ένα κομψό clutch.

Το ζευγάρι κρατούσε σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου και κοιτούσε ο ένας τον άλλον με μάτια γεμάτα ζεστασιά και στοργή. Είναι εκπληκτικό να συνειδητοποιεί κανείς ότι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η ιστορία αγάπης τους είναι μια ιστορία για τους αιώνες.

Λίγοι γνωρίζουν ότι πριν από την Trudie, ο διακεκριμένος μουσικός ήταν παντρεμένος με την Frances Tomelty που του χάρισε δύο παιδιά: Joseph και Fuchsia. Πήραν διαζύγιο το 1984, μετά από το οποίο είχε την τύχη να γνωρίσει τον μεγαλύτερο έρωτά του.

Like this post? Please share to your friends: