«Η Πεντάμορφη και το Τέρας!» Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ κάνουν την εμφάνισή τους σε κινηματογραφική πρεμιέρα και όλοι λένε το ίδιο πράγμα

Ο κόσμος αποκάλεσε τον Κλούνεϊ «φραγκάτο» δίπλα στην εντυπωσιακή σύζυγό του! 😬😱 Οι σύζυγοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα της νέας ταινίας του ηθοποιού «The Boys in the Boat»! 🎬Όλα τα βλέμματα εκεί ήταν στραμμένα στην Amal! 👀😍 «Τι του βρήκε αυτή η καλλονή;», «Καιρός να βρει έναν νεότερο άντρα!» και άλλα σχόλια χτύπησαν την σταρ του κινηματογράφου! 💬 Δείτε τις φωτογραφίες σε αυτό το άρθρο! 👇

Η εμφάνιση του George και της Amal Clooney στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του θρυλικού κινηματογραφικού σταρ είχε ως αποτέλεσμα ανάμεικτες αντιδράσεις. Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι είναι από τα πιο αξιοθαύμαστα και υποδειγματικά ζευγάρια διασημοτήτων που η διαφορά ηλικίας τους δεν κατάφερε να τους εμποδίσει να βρουν την ευτυχία μαζί.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Mat Hayward (@mathaywardphoto)

Η έξοδός τους έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης και το όλο θέμα είναι ότι ο George έδειχνε πολύ απλός και συνηθισμένος, ενώ η Amal έλαμπε με όλη της τη δόξα και τη λάμψη. Η επιλογή της μόδας της έπεσε σε ένα κόκκινο φόρεμα που συμπληρώθηκε με ασημένιες γόβες, ενώ η εμβληματική σταρ του κινηματογράφου εμφανίστηκε με μαύρο παντελόνι κοστούμι, ναυτικό πόλο και γκρι καμπαρντίνα.

Ενώ όλοι εκεί θαύμαζαν ειλικρινά την Amal θεωρώντας την γυναίκα των ονείρων, οι υπόλοιποι έδωσαν μεγάλη προσοχή στην εμφάνιση του George που άφηνε πολλά περιθώρια. Βρέθηκαν σχόλια όπως «Γιατί δεν του είπαν το dress code;», «Αφέθηκε ελεύθερος!» και «Η Amal άξιζε έναν πιο όμορφο άντρα».

Like this post? Please share to your friends: