“Η πρώτη φωτογραφία με τα δίδυμα!” Η Hilary Swank μιλάει ειλικρινά για την όψιμη μητρότητα και μοιράζεται συγκινητικά πλάνα

Η Hilary Swank έδειξε για πρώτη φορά τα δίδυμά της και έκανε θραύση στο διαδίκτυο! 🧐👶👶Έτσι περιγράφει τη μητρότητα: “Η εμπειρία είναι ακόμα πιο υπέροχη από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ”!🤭 Δείτε πώς είναι τα μικρά γλυκάκια σε αυτό το άρθρο! 👇

Η αγκαλιάζοντας τη μητρότητα άνοιξε έναν εντελώς νέο κόσμο για τη Hilary Swank. Όπως αναφέρει η ίδια, της έφερε ακόμα περισσότερη χαρά και ευτυχία από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Η σταρ έχει μοιραστεί ότι άρχισε να ανοίγει τον κόσμο όμορφα.

Παρ’ όλες τις καλές και θετικές πλευρές, δεν αρνείται επίσης το γεγονός ότι κάθε μητέρα υφίσταται ακραία κούραση παράλληλα με την απέραντη αγάπη και ευτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προετοιμάσει καλά τον εαυτό της για τη μητρότητα. Τελικά βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Philip Schneider με τον οποίο δημιούργησε οικογένεια το 2018.

Η Swank παραδέχεται ότι όταν ρίχνει μια ματιά στα μάτια τους, βλέπει καθαρή ευτυχία και νιώθει ευλογημένη που είναι η μητέρα τους. Τώρα, επιλέγει να επικεντρωθεί περισσότερο στην οικογένειά της, παρά στην καριέρα της. Για όσους δεν γνωρίζουν, αγκάλιασε τη μητρότητα στα τέλη της δεκαετίας των 40.

Φυσικά, περίμενε ότι οι άλλοι άνθρωποι θα έκριναν την επιλογή της. Πολλοί την επέκριναν για την απόφασή της λαμβάνοντας υπόψη τη χρονική στιγμή και τους υψηλότερους κινδύνους επιπλοκών. Αυτό, ωστόσο, δεν είχε τόση δύναμη ώστε να την εμποδίσει να αγκαλιάσει τη γονεϊκότητα με τον έρωτα της ζωής της.

Συχνά μοιράζεται τις ιδέες της και ενθαρρύνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να ακούνε την καρδιά τους.

Like this post? Please share to your friends: