Η Ρέιτσελ από τα “Φιλαράκια” έχει γεράσει και δεν είναι πια η ίδια! Aniston εκτός οθόνης.

Η αγαπημένη όλων Ρέιτσελ από τα “Φιλαράκια” έδειξε τα γκρίζα μαλλιά και το πρόσωπό της σε κοντινό πλάνο! 🧐😮 Ο κόσμος έχει ανάμεικτες απόψεις για τη φυσική ομορφιά της Jennifer Aniston! 😕

Ακόμα και η ηλικία των 50 ετών δεν εμποδίζει την Jennifer Aniston να ενθουσιάσει όλο τον κόσμο με την αγέραστη ομορφιά και την αστείρευτη ελκυστικότητά της. Πολλοί είναι έντονα της άποψης ότι η αγαπημένη Rachel όλων έχει γεράσει σαν το κρασί και εξακολουθεί να είναι καταπληκτική.

Κατά την προώθηση ενός προϊόντος περιποίησης μαλλιών, η Jennifer έδειξε τα γκρίζα μαλλιά και το πρόσωπό της σε κοντινό πλάνο με αποτέλεσμα να προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις. Οι γκρίζες τούφες των μαλλιών της και το ατελές δέρμα της έγιναν γρήγορα αντικείμενο έντονης συζήτησης.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, πολύ δεν άρεσε πραγματικά σε όλους η εκτός οθόνης εμφάνιση της 50χρονης ηθοποιού. Κάποιοι πίστευαν ότι έδειχνε ακόμα μεγαλύτερη στην ηλικία της και άφησε εντελώς τον εαυτό της να φύγει.

“Σας ευχαριστώ για την ειλικρίνεια και την ανοιχτότητά σας! Όλοι το εκτιμούμε”, “Η μόνη γυναίκα στο Χόλιγουντ που θα θαυμάζω για πάντα!”, “Ουάου, δείχνει καταπληκτική και μάλιστα καλύτερη από πολλές 25χρονες σήμερα”.

Πώς σας φάνηκε η εμφάνισή της τώρα; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας παρακάτω!

Like this post? Please share to your friends: